Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Met het Sponsorbolt ZMount systeem hang je elk reclamebord op aan elk dubbelstaafmat hekwerk, geen enkele afmeting hoef je te controleren. ZMount past altijd en overal, niet in de laatste plaats vanwege zijn razendsnelle montage-template (meegeleverd). Iets minder luxe dan CMount misschien, maar de winst van ZMount zit 'm dan ook vooral in zijn eenvoud.

Reclameborden ophangen met ZMount

Materiaal

ZMount klemmen zijn vervaardigd van zeer licht maar degelijk Europees staal, recht toe recht aan. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekken. ZMount wordt verminderd zichtbaar aan de binnenzijde van het hek opgehangen. Het ZMount reclamebord ophangsysteem heeft een materiaal dikte van 1.5 mm, en kan net als CMount geheel rammelvrij worden gemonteerd.


Verzinkt

Standaard wordt het ZMount reclamebord ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort mat zilver.
Maar kijk ook eens bij onze
Specials als je wilt weten wat er naast mat zilver mogelijk is, want het ZMount systeem kan in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd, en kan tevens worden voorzien van diverse soorten textuur en finish.
 

 

Z-Mount montage template

Het Z-Mount systeem voor het ophangen van reclameborden wordt geleverd met een gratis maar toch zeer vernuftig montage template. Handig als je je reclameborden snel en degelijk wilt monteren tegen je dubbelstaafmat hekwerk. Je schuift het montage template op de juiste plaats op je bord, je boort een gaatje, en ophangen maar. Altijd recht, en altijd in lijn, op elk formaat reclamebord. Slecht weer en toch doorwerken? Kan ook, want het ZMount template is tevens los verkrijgbaar in een watervaste versie.


Showveld Deventer


Wil je eerst zien hoe het Z-Mount systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.Sponsorbolt whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel en gemak? Download dan nu het Sponsorbolt whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclameborden beleid zo slim en consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht, volg de whitepaper-richtlijnen langs 'mat, 'maat', en 'management'.

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-ZMount-template

€ 2,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-howto-video-ZMount
Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-ZMount

Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop