Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

• Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen met ZMount

ZMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 89919-01, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-RoundMount-packshot

Met Sponsorbolt ZMount klemmen hang je elk reclamebord aan elk dubbelstaafmat hekwerk, geen enkele afmeting hoef je te controleren. ZMount bevestig je altijd en overal, niet in de laatste plaats vanwege zijn razendsnelle boormal (meegeleverd). Iets minder luxe dan de andere Sponsorbolt klemmen misschien, maar de winst van ZMount zit 'm dan ook vooral in zijn solide eenvoud.

€ 3,95

Per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal (voor +/- 25 meter reclameborden)

Materiaal

ZMount klemmen zijn vervaardigd van zeer licht maar degelijk Europees staal, recht toe recht aan. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekken. ZMount wordt zo goed als onzichtbaar aan de binnenzijde van het hek gemonteerd. ZMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 2 mm, en doen net als alle andere Sponsorbolt klemmen geheel geluidsarm hun werk.


Verzinkt

Standaard worden ZMount reclamebord klemmen verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van dit Sponsorbolt product; een soort mat zilver.
Maar kijk ook eens bij onze 'Specials' als je wilt weten wat er naast mat zilver mogelijk is, want ZMount klemmen kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden geleverd, zo matchen je klemmen altijd met de kleur van je hekwerk.
 

 

Z-Mount montage template

ZMount klemmen voor het bevestigen van reclameborden worden geleverd met een gratis maar toch zeer vernuftig montage template. Handig als je je reclameborden snel en degelijk wilt monteren tegen je dubbelstaafmat hekwerk. Je schuift het montage template op de juiste plaats op je bord, je boort een gaatje, en ophangen maar. Altijd recht, en altijd in lijn, op elk formaat reclamebord. Slecht weer en toch doorwerken? Het ZMount template is los verkrijgbaar, uitsluitend in een watervaste versie.


Experience Box

ZMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De ZMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe degelijk je ZMount klemmen bevestigt. De ZMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je eerst zien hoe ZMount klemmen zich houden in de praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen', met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.Sponsorbolt whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons gratis whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-brochure-cover