Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

• Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden, informatie- en waarschuwingsborden ophangen met ZMount

ZMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 89919-01, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-ZMount

Met Sponsorbolt ZMount klemmen hang je elk reclamebord aan elk dubbelstaafmat hekwerk, geen enkele afmeting hoef je te controleren. ZMount bevestig je altijd en overal, niet in de laatste plaats vanwege zijn razendsnelle boormal (meegeleverd). Iets minder luxe dan de andere Sponsorbolt klemmen misschien, maar de winst van ZMount zit 'm dan ook vooral in zijn uiterst solide eenvoud.

€ 4,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Materiaal van de ZMount reclameborden klem

ZMount is het eenvoudige broertje van BetaMount, BetaMount is de zeer veelzijdige klem voor de montage van reclameborden, informatieborden, en waarschuwingsborden op meerdere hekwerksoorten, hekwerksoorten zoals ze die vooral bij onze Zuiderburen kennen. 

ZMount klemmen zijn uitsluitend bedoeld voor dubbelstaafmat hekken. De ZMount reclameborden klem is vervaardigd van zeer licht maar degelijk Europees staal, recht toe recht aan. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekken. ZMount wordt zo goed als onzichtbaar aan de binnenzijde van het dubelstaafmat hek gemonteerd. ZMount klemmen hebben een materiaaldikte van 2 mm, en doen net als alle andere Sponsorbolt klemmen geheel geluidsarm hun werk.

Standaard worden ZMount reclameborden klemmen verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van dit Sponsorbolt product; een soort mat zilver. Maar kijk ook eens op onze informatie pagina als je wilt weten wat er naast mat zilver mogelijk is, want ZMount klemmen kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden geleverd, zo matchen je klemmen altijd met de kleur van je hekwerk.
 

 

Z-Mount montage template

ZMount klemmen voor de bevestiging van reclameborden worden geleverd met een gratis maar toch zeer vernuftig montage template. Handig als je je reclameborden snel en degelijk wilt monteren tegen je dubbelstaafmat hekwerk. Je schuift het montage template op de juiste plaats op je reclame- of informatiebord, je boort een gaatje op de door de mal aangeduide locatie, en ophangen maar. Altijd recht, en altijd in lijn, op elk formaat reclamebord, informatiebord, of waarschuwingsbord. Slecht weer en toch reclameborden monteren? Het ZMount template is ook los verkrijgbaar, en dan uitsluitend in een watervaste versie.


Experience Box

ZMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze Experience Box opgestuurd. De ZMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe degelijk je ZMount klemmen bevestigt. De ZMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je eerst zien hoe reclameborden met ZMount worden opgehangen in de praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen', met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover