Image by Thomas Serer

Binnenkort staat hier de product impressie van het C-Mount H21 systeem.

Langs moderne sportvelden staan zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken. Het dubbelstaafmat hekwerk is een duurzaam en voordelig hekwerk, waarop vele toepassingen mogelijk zijn. Als uw persoonlijke wensen niet beschikbaar zijn dan kunt u die door Sponsorbolt laten maken. Bel ons vandaag nog voor het realiseren van uw persoonlijke wensen.

Sponsorbolt design

Het Sponsorbolt klemsysteem bezit een handige design-feature die slim gebruik maakt van de zo typische constructie van dubbelstaafmat hekwerken. Dankzij deze eigenschap plaatst u uw sponsorbord altijd gemakkelijk op de juiste hoogte tegen het hekwerk, om het bord vervolgens eenvoudig vast te zetten. Hebt u behoefte aan meer van dit soort slimmigheden voor uw reclameborden of hekwerk? Laat het ons weten en ons designteam gaat direct voor u aan de slag.

Sponsorbolt in alle kleuren

Het Sponsorbolt klemsysteem bestaat standaard uit een gegalvaniseerd oppervlak met dienovereenkomstige kleur - een soort mat zilvergrijs. Maar, als je speciale kleurwensen hebt kunnen we die tegen een kleine meerprijs realiseren dankzij ons speciale poedercoat proces. Standaard kleur-aanvragen betreffen meestal RAL kleuren als 6009 (groen), RAL 9005 (zwart) ,of RAL 7016 (grijs), maar weet dat Sponsorbolt systemen ook in uw huisstijl kleuren geleverd kunnen worden, ja zelfs in fluoriserende kleuren als fel geel of lichtgevend groen!

Sponsorbolt RVS

Sponsorbolt reclamebord-ophangsystemen worden standaard voorzien van een galvanisatielaag om ze tegen roestvorming te beschermen. Deze behandeling is in ruime mate bestand tegen onze Nederlandse weersinvloeden - zeker als je kiest voor een gepoedercoat Sponsorbolt systeem.
Maar, alle Sponsorbolt systemen zijn ook verkrijgbaar in roestvrij staal, ofwel RVS. RVS maakt ons product misschien duurder, maar is toch een slimme keuze als je voor extreem duurzaam gaat, of als je terrein zich in de buurt van zee of zout water bevindt.


Sponsorbolt Experience box

Als je nog niet helemaal zeker bent of Sponsorbolt op dit moment iets voor jullie vereniging is, dan hebben we iets anders moois; de Experience box. Met de Experience box koop je tegen een kleine vergoeding een doosje van 6 C-Mount klemmen waarmee je de meest gangbare sponsorbord diameters op alle dubbelstaafmat hekwerken klemt. Zo kun je ons systeem eerst eens even rustig uitproberen. De Experience box wordt geleverd inclusief het benodigde gereedschap en 6 protectieseals; zo blijven niet alleen je hekken mooi, maar ook je sponsorborden. Onze Experience box is uitsluitend telefonisch te bestellen.

Sponsorbolt en het bedrijventerrein

Sponsorbolt levert voornamelijk aan sportbedrijven, dat is waar. Maar, ook uit het bedrijfsleven is er belangstelling voor Sponsorbolt. Want, als jullie een dubbelstaafmat hekwerk hebben staan, dan heb je met bijvoorbeeld het Sponsorbolt C-Mount systeem een uiterst efficiente manier tot je beschikking om je terrein of parkeerplaats van zichtbedekking te voorzien, al dan niet voorzien van print of reclame.

Andere toepassingen, nieuwe vragen

Sponsorbolt levert standaard systemen voor het monteren van sponsoruitingen langs je sportvelden, maar we kijken ook naar afwijkende toepassingen en oplossingen. Om die reden zitten we graag bij jullie aan tafel voor een passend antwoord op speciale wensen vanuit jullie organisatie, je gemeente, je sportbedrijf, of sportvereniging.

Showveld Deventer

Of wil je eerst zien hoe jouw Sponsorbolt systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Deventer doen, ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.

Whitepaper sponsorborden beheer

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 4 tips hoe je je sponsorbordenbeleid zo slim en voordelig - en dus zo consistent - mogelijk inricht.