Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Met het Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem kun je veel meer dan alleen kiezen uit de standaard manieren voor het ophangen van reclameborden aan dubbelstaafmat hekwerken. Vertel ons de afrastering die je hebt, en wij vinden het juiste reclamebord ophangsysteem voor je. Vinden we dat niet? Dan maken we het voor je!

Speciale montage van reclameborden 

Experience Box

Als je niet helemaal zeker bent of een Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem op dit moment iets voor jullie vereniging is, dan hebben we nòg iets moois; de
Experience Box. Met de Experience Box koop je tegen een kleine vergoeding een doosje van 6 klemmen waarmee je de meest gangbare reclamebord formaten aan elk dubbelstaafmat hekwerk hangt. Zo kun je ons systeem eerst uitproberen. De Experience Box is verkrijgbaar voor elk Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem.

De Experience Box bestel je met 1 telefoontje, of ga direct naar onze webshop. Daar vind je hem ook!
 


Poedercoaten

Standaard wordt het Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag geeft tevens de kleur van het Sponsorbolt product weer; een soort zijdeglanzend zilver. Na verloop van tijd zal dit standaard Sponsorbolt product de kleur aannemen van een standaard verzinkt hekwerk.

Maar, op bestelling is er veel meer mogelijk. Zo kunnen we jullie je reclamebord ophangsysteem ook laten schitteren in RVS (roestvrij staal), tegen meerprijs uiteraard. Daarnaast kan jullie reclamebord ophangsysteem in elke RAL kleur worden gepoedercoat; een procede waarbij de laklaag op het productmateriaal wordt gebrand. Jullie hebben een zwart dubbelstaafmat hekwerk? Dan biedt Sponsorbolt jullie de mogelijkheid om jullie reclamebord ophangsysteem in exact datzelfde zwart uit te voeren. Mooi!

 

 

Sponsorbolt en bedrijventerreinen

Het Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem wordt voornamelijk aan sportbedrijven geleverd, dat is waar. Maar, ook vanuit het bedrijfsleven is er belangstelling voor ons reclamebord ophangsysteem. Want, als jullie terrein wordt omringd door dubbelstaafmat hekwerken, dan heb je met Sponsorbolt een uiterst efficiënte manier in huis om je parkeerplaats of bedrijfsterrein van zichtbedekking te voorzien, vastgeklemd met Sponsorbolt.


Showveld Deventer

Of wil je eerst zien hoe Sponsorbolt in de praktijk reclameborden ophangt aan dubbelstaafmat hekwerken? 
Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.Whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan hier ons whitepaper. In ons whitepaper vind je 3 tips hoe je met het Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem in combinatie met het dubbelstaafmat hekwerk je reclameborden beleid zo slim en consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht; dat is niet alleen geld besparen, dat is geld verdienen!

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-content