Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen met RoundMount aan dubbelstaafmat hekken

RoundMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 89901-01, Locarno klasse 08-08

Net als met FlyMount hang je met RoundMount je reclameborden vóór de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk, zo sluiten je borden altijd mooi op elkaar aan. Wil je toch liever je reclameborden bevestigen tùssen de hekwerkstaanders? Dat kan natuurlijk ook met RoundMount. Met RoundMount hang je al je reclameborden, aan elk dubbelstaafmat hek, rond al je velden, gemakkelijk in je eentje, zonder moeite. RoundMount is enkel beschikbaar per ordervolume van minimaal 250 stuks.

€ 5,95

Per klem, 250 klemmen in een enkele order, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden

Reclameborden van elke hoogte, elke lengte, en elke dikte

RoundMount is het voordelige en lichter uitgevoerde broertje van FlyMount. RoundMount klemmen kunnen elke reclamebordlengte aan omdat je met RoundMount de borden langs de palen van je hekwerk bevestigt. Verder hoef je niets na te meten, RoundMount monteer je altijd gemakkelijk op iedere variant van een dubbelstaafmat hekwerk, en op ieder formaat reclamebord, zowel qua hoogte, lengte, als qua diameter. Als je bord 61 cm (H21) of lager is, hangt je bord altijd automatisch op de juiste hoogte.


Materiaal van de RoundMount reclamebordenklem

RoundMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees staal. Het staal van deze reclamebordklem is voorzien van een flinke zinklaag die prachtig meekleurt met standaard verzinkte dubbelstaafmat hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschermd. RoundMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 2 mm. Het eigenwijze gedeponeerde design van RoundMount geeft deze klem zijn unieke bevestigingswijze.


Reclameborden met doorlopende print

Met RoundMount monteer je je borden langs de hekwerkstaanders. RoundMount geeft sponsors op deze manier altijd een doorlopend printbeeld. Zo sluiten je bordprints naadloos op elkaar aan waardoor sponsors met RoundMount de gelegenheid krijgen hun boodschap als geheel uit te dragen, zolang als zij maar wensen. Of wil je juist liever de reclameborden onderling van elkaar scheiden? Dat kan natuurlijk ook met RoundMount.


Zelfstellende klembek

RoundMount klemmen hebben een zelfstellende klembek; borden tot en met 12 mm dik hang je traploos verstelbaar aan je hekwerk. Elke veel voorkomende bordmaat past zonder nastellen in de RoundMount klembek. Je hoeft verder niets te doen, want als je het bord in de klemmen tilt, zet het bord zichzelf vast, het bord houdt zichzelf direct staande. 


Hexasluiting

RoundMount is een gedeponeerd design onder BOiP/EUiPO depot nummer 89901-01. Dankzij zijn innovatieve door Sponsorbolt ontwikkelde 'hexasluiting' bevestig je RoundMount in een oogwenk op elke hoogte die je wenst. Misschien niet zo snel als het HIGHLOW systeem van FlyMount, maar nog steeds zeer gemakkelijk in gebruik. Dankzij de hexasluiting klemt RoundMount op elk dubbelstaafmat hekwerk. 


Veiligheid op het sportveld

Waar de FlyMount klem reclameborden klemt door middel van een bak-dak constructie, daar klemt RoundMount borden meer zoals een haak functioneert. Groot voordeel van RoundMount is dat hij daardoor minder materiaal nodig heeft voor het genereren van dezelfde klemkracht. Klein nadeel is vervolgens dat RoundMount minder front-veiligheid biedt. De reclamebordzijde van FlyMount is vrijwel geheel vlak, die van RoundMount niet. Een onderscheid overigens dat weinig uitmaakt als je velden voldoen aan de KNVB standaard voor veldveiligheid.


Experience Box

RoundMount klemmen kun je eerst proberen. De RoundMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk je RoundMount klemmen bevestigt. Omdat RoundMount een product op aanmaak is, is de RoundMount Experience Box helaas niet altijd direct leverbaar.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover