Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen met RoundMount

RoundMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 89901-01, Locarno klasse 08-08

Met de FlyMount klem zo goed als klaar hebben we besloten om RoundMount niet meer verder te ontwikkelen. Samen met FlyMount is RoundMount het meest gemakkelijk in gebruik. Met RoundMount hang je reclameborden vóór de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk, dus sluiten je borden altijd naadloos op elkaar aan. Wil je toch liever je reclameborden bevestigen tùssen de hekwerkstaanders? Dat kan natuurlijk ook. Met RoundMount hang je al je reclameborden, aan elk dubbelstaafmat hek, rond al je velden, gemakkelijk in je eentje, zonder moeite.

€ 4,95

Per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal (+/- 25 meter reclameborden)

Elke hoogte, elke lengte, elke dikte

Met de FlyMount klem zo goed als klaar hebben we besloten om RoundMount niet meer verder te ontwikkelen. RoundMount klemmen kunnen elke reclamebordlengte aan omdat je met RoundMount de borden langs de palen van je hekwerk bevestigt. Verder hoef je niets na te meten, RoundMount monteer je altijd gemakkelijk op iedere variant van het zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerk, en op ieder formaat reclamebord, zowel qua hoogte, lengte, als qua diameter. Als je bord 61 cm (t/m H21) of lager is hangt je bord altijd automatisch op de juiste hoogte.


Materiaal

RoundMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees staal. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die prachtig meekleurt met standaard verzinkte dubbelstaafmat hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschermd. RoundMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 2 mm. De eigenwijze gepatenteerde vorm van RoundMount geeft deze klem zijn unieke bevestigingswijze.


Doorlopende print

Met RoundMount monteer je je borden langs de hekwerkstaanders. RoundMount geeft sponsors op deze manier altijd een doorlopend printbeeld. Zo sluiten je bordprints naadloos op elkaar aan waardoor sponsors met RoundMount de gelegenheid krijgen hun boodschap als geheel uit te dragen, zolang als zij maar wensen. Wil je juist liever de reclameborden onderling van elkaar scheiden? Dat kan natuurlijk ook met RoundMount.


Zelfstellende klembek

RoundMount klemmen hebben een zelfstellende klembek; borden tot en met 12 mm dik hang je traploos verstelbaar aan je hekwerk. Elke veel voorkomende bordmaat past zonder nastellen in de RoundMount klembek. Je hoeft verder niets te doen, want als je het bord in de klemmen tilt, zet het bord zichzelf vast, het bord houdt zichzelf direct staande. 


Hexasluiting

RoundMount is een gedeponeerd design onder BOiP/EUiPO depot nummer 89901-01. Dankzij zijn innovatieve 'hexasluiting' bevestig je RoundMount in een oogwenk op elke hoogte die je wenst. RoundMount klemt op elk dubbelstaafmat hekwerk. 


Experience Box

RoundMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De RoundMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk je RoundMount klemmen bevestigt. De RoundMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-brochure-cover