Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)

Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Specials  •  Bestellen

Sponsorbolt-WHSports-Logo

Reclameborden en doek ophangen aan dubbelstaafmat en gaas

Sponsorbolt LightMount komt er aan. Met LightMount hang je reclamedoek (voorzien van pezen) op aan elk formaat dubbelstaafmat hekwerk - strak alsof je een reclamebord hebt hangen, want zonder koorden, ringen, lussen, of elastiek.
Bijzonder aan LightMount is dat je LightMount ook kunt gebruiken voor lichte reclameborden, èn dat je LightMount kunt ophangen aan tuingaas, bijvoorbeeld langs de tennisbaan of de golf course. 

LightMount ophangsysteem

GMount aan tuingaas

GMount is de ideale klem voor het ophangen van reclamedoek aan ieder
dubbelstaafmat hekwerk. Bijzonder aan GMount is dat het ook reclamedoek aan bouwhekken of tuingaas (harmonicagaas) klemt.

 

 

Materiaal

GMount klemmen zijn vervaardigd uit degelijk zogenaamd 'verenstaal'. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die meekleurt met het hek, net als
CMount. Het GMount reclamedoek ophangsysteem heeft een materiaal dikte van 1.5 mm, en kan geheel rammel- en trillingsvrij worden gemonteerd.


Verzinkt

Standaard wordt het GMount reclamebord ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver.
Maar kijk vooral bij onze
Specials als je wilt weten wat er naast zilverkleur nog meer mogelijk is. Want ook het GMount systeem kan in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd, en kan tevens worden voorzien van diverse soorten textuur en finish.


Showveld Deventer


Wil je eerst zien hoe het GMount systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn charmante historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.

Naar de bestelmodule

€ 4,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-reclamedoek-ophangsysteem-GMount-gaas-hekwerk
Sponsorbolt-reclamedoek-ophangsysteem-howto-video-GMount
Sponsorbolt-reclamedoek-ophangsysteem-GMount