Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen met LightMount

LightMount klemmen zijn uitsluitend bedoeld voor de bevestiging van reclameborden aan gaas, ook wel 'harmonicagaas' genoemd. Dit soort gaas zien we langs golf- en tennisbanen of langs landelijk gelegen hockeyvelden. Met LightMount klem je borden tot en met 6 mm dikte. Wil je dikkere borden ophangen? Neem dan contact met ons op, want onze klem kan dat wel, maar kan je hekwerk dat ook?.... LightMount is toepasbaar op zowel 40 mm als 50 mm gaas, op zowel 3.1 als op 3.8 mm draad. Met LightMount bevestig je reclameborden met uiteenlopende hoogtematen, LightMount werkt zeer snel en uiterst doeltreffend.

€ 4,95

Per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal (voor +/- 25 meter reclameborden)

Materiaal

LightMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees staal. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die standaard prachtig meekleurt met standaard verzinkte gaas hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. LightMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 1 mm, ze zijn super licht, maar genereren toch voldoende klemkracht om elk bord gezekerd bevestigd te houden.


Zelfstellende klemhoogte

LightMount klemmen bezitten een zelfstellende klemhoogte, LightMount maakt daarbij dankbaar gebruik van de zo kenmerkende vorm van tuingaas. Deze eigenschap wordt direct duidelijk als je LightMount aan het werk ziet. LightMount maakt van je velden en terreinen een fatsoenlijk ogend geheel, je sponsors komen met LightMount altijd netjes voor de dag. Bijzondere eigenschap van de combinatie van LightMount met gaas is dat beide in staat zijn je borden vóór de hekwerkstaanders te plaatsen. Op deze manier kunnen bordprints over de gehele lengte worden weergegeven zonder dat ze onderbroken worden door de hekwerkstaanders. LightMount is echter afhankelijk van de draagsterkte van het gaas waarop het geklemd wordt, vandaar dat wij voor gebruik van LightMount een maximale borddikte adviseren van 6 mm, niet zozeer vanwege de klem, maar vanwege de draagkracht van het gaas.


Sleepogen

Omdat de LightMount klem voorzien is van een zogenaamd 'sleepoog' kun je LightMount klemmen in het gaas ophangen zonder ze te fixeren! Dit is handig als je bijvoorbeeld de eerste klem plaatst; die houdt zichzelf op z'n plek, en dus kun jij je reclamebord zonder moeite in de klem zetten! Het sleepoog is dusdanig vormgegeven dat de klem gemakkelijk in het gaas kan worden gehangen - en er ook net zo gemakkelijk weer uitgehaald kan worden, als je dat wenst. Dankzij zijn 'sleepoog' kan LightMount in zowel 40 mm als in 50 mm gaas worden gehangen. Dankzij dit sleepoog kan LightMount aan 3.1 mm als aan 3.8 mm draad worden gehangen.


 

Hexasluiting

Net als RoundMount is ook LightMount uitgerust met de door ons ontworpen 'hexasluiting'. Werken met de Sponsorbolt hexasluiting betekent razendsnelle bevestiging van de klem op elke hoogte die je wenst.


Experience Box


Ook LightMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De LightMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe degelijk je LightMount klemmen bevestigt. De LightMount Experience Box bestel je hier.Showveld Deventer

Wil je zien hoe je LightMount zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn historische binnenstad. Ons showveld voor LightMount ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons gratis whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-brochure-cover