Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Op deze pagina vind je alle belangrijke documentatie als je reclameborden wilt ophangen met Sponsorbolt, zoals bijvoorbeeld de handleidingen. De ZMount handleiding is hierop een kleine uitzondering want deze zo typische handleiding is tevens montage template. Dit template mag in de reproductie nog geen procent afwijken van het origineel, alleen op die manier krijg je een adequate bevestiging van je ZMount klemmen.... De ZMount handleiding kun je om die reden weliswaar downloaden, maar alleen als voorbeeld. Alle documenten op deze pagina staan in PDF formaat.

Informatie bij het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt

Handleidingen

Hier vind je alle handleidingen waarmee je onze reclameborden kunt bevestigen. 

Sponsorbolt-product-vergelijking

Voorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden.

Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Handleiding Sponsorbolt CMount

Handleiding Sponsorbolt ZMount

Leveringsvoorwaarden Sponsorbolt

Whitepaper Sponsorbolt

Handleiding Sponsorbolt LightMount

Handleiding Sponsorbolt RoundMount

Algemene voorwaarden Sponsorbolt

Nieuwe dingen voor 2023!

2023 beginnen we helaas met een prijsverhoging van € 1,- per klem.... Maarrr, we gaan net zo hard voor een prijsverlaging per doos! Jazeker!! Want, kocht je voorheen een doos Sponsorbolt voor maar liefst 50 meter reclameborden, de nieuwe doos koop je voor 25 meter reclameborden. 25 meter is nog steeds heel veel meters reclamebord, en zo krijgt de kleinere vereniging met minder velden èn budget óók zicht op Sponsorbolt.

Trouwens, nieuwe tests wijzen uit dat een doorsnee reclamebord van 2.5 meter (meestal exact 2.44 meter) gemakkelijk ook met 5 klemmen kan worden vastgezet in plaats van met 6 klemmen; 3 klemmen boven en 2 klemmen onder. Dus, bestel nu je Sponsorbolt product via onze shop!Gratis whitepaper


Download het gratis Sponsorbolt whitepaper en leer in 3 stappen hoe jullie club snel minstens € 25,- extra per reclamebord kan verdienen.


Experience Box
 

Elke Sponsorbolt reclamebord klem heeft een eigen Experience Box. Op die manier krijgt iedereen de kans het juiste Sponsorbolt product te kiezen. Elke Experience Box bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:
 

•   6 x klemmen van het door jou gekozen Sponsorbolt product
•   6 x montagemateriaal
•   1 x manual of montage-template


 

Sponsorbolt in kleur
 

Wist je dat elke Sponsorbolt klem in je eigen kleur kan worden gefabriceerd? Als basis staan alle RAL kleuren tot je beschikking, maar ook kunnen we zelfgemengde kleuren aanbieden. Klemmen in kleur maken een schitterende combinatie met de kleur van je hekwerk. Klemmen in kleur bieden we aan tegen een meerprijs van € 1,00 per klem, vanaf 500 klemmen.Specials
 

Jullie hebben een eigen idee over de vorm van een nieuwe klem? Ook dat kan. Bepaal helemaal zelf hoe jullie Sponsorbolt klem eruit komt te zien! We hebben slechts 2 voorwaarden: de te fabriceren klem moet geschikt zijn voor wederverkoop, bijvoorbeeld aan andere verenigingen. En deze zogenoemde 'specials' fabriceren we uitsluitend vanaf 500 klemmen in een enkele order. Interesse? Bel voor overleg met Sponsorbolt R&D: + 31 (0) 627 - 093799


Corrosie bescherming

Elk Sponsorbolt product is bij uitstek een product van buitenkwaliteit, een product om toe te passen in de buitenlucht, een product dat bestand is tegen 'diverse
omgangsvormen' en weersinvloeden. RoundMount en LightMount kregen hiervoor een premium behandeling, CMount en ZMount kregen hiervoor een standaard behandeling. Ondanks deze voorzorgsmaatregelen, kan het zijn dat in sommige situaties onze producten na verloop van tijd tòch bijvoorbeeld lichte corrosie sporen vertonen. Deze effecten kunnen optreden in zilte klimaat condities, na minder omzichtige montage, of bij aanhoudend extreem slecht weer. Deze eventuele corrosie sporen beïnvloeden niet de ophangfunctie van onze producten.


Kromtrekkend HPL

Elk reclamebord gemaakt van HPL plaatmateriaal kan kromtrekken onder verschillende weersomstandigheden, want HPL (High Pressure Laminate) is verkrijgbaar in zeer uiteenlopende kwaliteitssoorten tegen zeer uiteenlopende prijzen.
Wil je voorkomen dat jouw reclamebord kromtrekt? Dan adviseren wij je reclamebord altijd aan 2 zijden te voorzien van een stickerprint. Stickerprinten is de meest voordelige manier om je ontwerp op een reclamebord te krijgen. Tegenwoordig wordt dit standaard gedaan door signbedrijven, maar wij vinden het toch de moeite waard dit nadrukkelijk te melden. Tweezijdig bestickeren van het bord houdt het vochtklimaat in het bord in evenwicht en gaat zo kromtrekken tegen.

Sponsorbolt-brochure-cover

Foto uploads

Graag verzamelen wij foto's van de bevestiging van jullie borden met Sponsorbolt. Hieronder kun je die foto's met ons delen, sterker nog, dat waarderen wij zeer! Per upload heb je 10 Mb om te versturen. Bijvoorbaat heel veel dank!

Sponsorbolt-whitepaper-cover