Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Informatie bij het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt

Sponsorbolt-product-schema

Ophangen van reclameborden

Op deze informatie pagina vind je alle belangrijke documentatie als je reclameborden wilt ophangen met Sponsorbolt, zoals bijvoorbeeld het verdraaid handige product schema hierboven. De handleidingen van onze reclamebord ophangproducten kun je direct downloaden. De ZMount en BetaMount handleidingen zijn hierop de uitzondering want deze zo typische handleidingen zijn tevens montage template. Hun templates mogen in de reproductie nog geen procent afwijken van het origineel, alleen op die manier krijg je een adequate bevestiging van je klemmen.... De ZMount handleiding en de BetaMount handleiding kun je om die reden weliswaar downloaden, maar alleen als voorbeeld. Alle documenten op deze pagina staan in PDF formaat.

Nieuwe dingen voor 2023!

Nieuwe tests wijzen uit dat een doorsnee reclamebord van 2.5 meter (meestal exact 2.44 meter) ook met 5 klemmen kan worden vastgezet in plaats van met 6 klemmen, mits je sportveld niet vol in de wind staat en de hoogte van je hekken niet hoger zijn dan 'leunhoogte', dat is zo'n kleine 110 cm hoog. Als je 5 klemmen per bord wilt monteren houd dan in gedachten dat je 3 klemmen boven en 2 klemmen aan de onderzijde van je reclamebord monteert. Scheelt weer. Dus, bestel nu je Sponsorbolt product snel via onze shop

Groei systeem voor reclameborden montage

Het Sponsorbolt reclameborden klemsysteem koop je standaard per doos van 50 klemmen. Daarmee monteer je ongeveer 25 meter aan reclameborden. Hoe meer sponsoren jullie club aantrekt des te meer klemmen heb je nodig, maar die hoef je natuurlijk niet direct af te nemen. Melden zich meer sponsoren dan koop je eenvoudigweg meer klemmen. Haken sponsoren af, dan haal je eenvoudig de klemmen net zo snel van je hekwerk om ze vervolgens goed te bewaren voor betere tijden.

Experience Box
 

Elke Sponsorbolt reclamebord klem heeft een eigen Experience Box. Op die manier krijgt iedereen de kans het juiste Sponsorbolt product te kiezen. Elke Experience Box bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:
 

•   6 x klemmen van het door jou gekozen Sponsorbolt product
•   6 x montagemateriaal
•   1 x manual of montage-template

Automatische bestelmodule
 

Onze automatische online bestelmodule vind je direct naast of boven het webshop venster - afhankelijk van welk beeldscherm je voor je hebt. Dankzij de bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolt klemmen voor je reclameborden in combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Als je kiest voor bijvoorbeeld CMount, dan is bestellen via de bestelmodule sowieso aan te raden: vink de dikte van je dubbelstaafmat hekwerk aan, plus de dikte van je reclameborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van je CMount reclameborden klem voor je uit. Dat lijkt complex, maar de ervaring leert dat in de meeste situaties dit CMount product de juiste configuratie voor je heeft. Niet goed? Nou, dan stuur je je Sponsorbolt product gewoon weer retour.

Sponsorbolt in kleur
 

Wist je dat elke Sponsorbolt klem in je eigen kleur kan worden gefabriceerd? Als basis staan alle RAL kleuren tot je beschikking, maar ook kunnen we zelfgemengde kleuren aanbieden. Klemmen in kleur maken een schitterende combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Klemmen in kleur bieden we aan tegen een meerprijs van € 1,00 per klem, vanaf 500 klemmen in een enkele order.

Sponsorbolt reproductie op basis van UV druktechniek

 

Sponsorbolt klemmen kunnen altijd worden voorzien van jullie favoriete bedrukking, bijvoorbeeld het logo van jullie vereniging, bedrijf, of organisatie. Het bijzondere aan onze manier van drukken is dat wij gebruik maken van grote UV printers, deze printers brengen in een drukgang alle gewenste kleuren aan in een enkele drukgang, ook wit. Dat gaat snel, dat scheelt geld, en is voordelig, al vanaf EURO 0,50 cent per klem. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Speciale klemmen voor reclameborden montage
 

Jullie denken aan een klem die wij nog niet leveren? Ook dat kan. Bepaal helemaal zelf de functie van jullie reclamebord klem, we hebben slechts 2 voorwaarden: de te fabriceren klem moet geschikt zijn voor wederverkoop, bijvoorbeeld aan andere sportclubs. Deze zogenoemde 'specials' fabriceren we uitsluitend vanaf 500 klemmen in een enkele order. En als de klem eenmaal op de markt is dan kunnen we zelfs al vanaf 250 klemmen in een enkele order leveren. Wist je dat op deze manier RoundMount en BetaMount zijn ontstaan? Jazeker. Interesse? Bel voor overleg met Sponsorbolt R&D: + 31 (0) 627 - 093799.

Kromtrekkende reclameborden voorkomen
 

De laatste tijd horen wij vaker over kromtrekkende reclameborden. Sponsorbolt heeft weliswaar niets van doen met dit probleem, maar we kunnen jullie natuurlijk wel helpen om dit euvel zo goed als mogelijk te voorkomen.
Wij wijten kromtrekkende reclameborden vooral aan de enorme concurrentieslag die gaande is in de markt van de HPL panelen leveranciers, de een is nog voordeliger dan de ander en dus staat de kwaliteit van dit reclameborden materiaal ongetwijfeld onder druk.

We hebben 2 opties, met dien verstande dat goedkoop vaak duurkoop is. Nadrukkelijk lijkt vooral het goedkopere HPL materiaal te worden geplaagd door werking en kromtrekken:

•  Optie 1 houdt in dat jullie club de reclameborden altijd dubbelzijdig laat beletteren met behulp van geprinte stickerfolie - 80% van alle sign bedrijven werkt al op deze wijze, voor slechts een bescheiden meerprijs. Dubbelzijdig bestickeren van reclameborden is sowieso verstandig want dat kost weinig meer en je verstoort de vochtbalans in je borden veel minder. En jullie sponsoren vinden dat ook fijn want zo zijn hun namen ook aan de achterzijde goed leesbaar. Met Sponsorbolt is je reclamebord altijd zichtbaar vanaf de voor- en de achterzijde. 

•  Optie 2 houdt in dat je altijd kiest voor een Sponsorbolt reclameborden ophangsysteem dat de borden tegen het hek aanhoudt, bijvoorbeeld FlyMount Shorty of CMount, of ZMount. Vaak zijn dit tevens de meer voordeligere klemmen binnen het Sponsorbolt assortiment. Bij enkelzijdig beletteren zal het vocht altijd de plaat doen uitzetten richting de onbeletterde zijde en dus zullen enkelzijdig beletterde borden altijd hol in plaats van bol gaan staan. Als de borden tegen het hek worden geklemd kan het reclamebord materiaal geen kant op.

Trouwens, eenmaal licht gebogen reclameborden krijg je ook weer recht met beide opties; enkelzijdig bestickerde borden trekken in een half jaar weer recht als je ze dubbelzijdig bestickert, met of zonder print, dat maakt natuurlijk niet uit. Eenmaal licht gebogen reclameborden duw je op dezelfde wijze weer recht in een reclameborden ophang systeem dat het bord tegen het hek aanhoudt.

Corrosie bescherming van je reclamebord klemmen

Elk Sponsorbolt product is bij uitstek een product van buitenkwaliteit, een product om toe te passen in de buitenlucht, een product dat bestand is tegen 'diverse omgangsvormen' en weersinvloeden, zeker als je kiest voor de duurdere klemmen uit ons assortiment. En zeker als je kiest voor een RVS uitvoering is corrosiebescherming vanzelfsprekend maximaal gewaarborgd.

Handleidingen

Hier vind je alle handleidingen waarmee je onze reclameborden kunt bevestigen. Let op! De handleidingen voor ZMount en BetaMount zijn 'lowres' voorbeelden, omdat ze nog geen millimeter mogen afwijken in de reproductie, die handleidingen dienen tevens als boormal, vandaar. Alleen een aangekochte boormal-handleiding geeft de juiste dimensies weer.

Handleiding Sponsorbolt FlyMount

Handleiding Sponsorbolt RoundMount

Handleiding Sponsorbolt CMount

Handleiding Sponsorbolt ZMount

Handleiding Sponsorbolt BetaMount NL

Handleiding Sponsorbolt BetaMount FR

Voorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden.

Leveringsvoorwaarden Sponsorbolt

Algemene voorwaarden Sponsorbolt

Whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan versie 7.0 van ons gratis whitepaper. Hierin vind je kort enkele strategische tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover

Brochures

Hier vind je de Sponsorbolt brochures die nu in omloop zijn. We werken niet met afzonderlijke product brochures, maar onze BetaMount klem is hierop een uitzondering. Die klem wordt ook voor informatieborden en waarschuwingsborden gebruikt. Ook wordt hij op meerdere soorten hekwerken dan alleen dubbelstaafmat hekwerken gemonteerd.
De BetaMount klem is voornamelijk bedoeld voor de Belgische markt, vandaar dat zijn brochure zowel Nederlandstalig als Franstalig wordt aangeboden.

Sponsorbolt-brochure-cover
Sponsorbolt-brochure-cover