Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Informatie bij het ophangen van reclameborden

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90189, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-schema

Reclameborden ophangen met Sponsorbolt

Op deze informatie pagina vind je alle belangrijke documentatie als je reclameborden wilt ophangen aan dubbelstaafmat hekken met Sponsorbolt, zoals bijvoorbeeld het verdraaid handige product schema hierboven.

Nieuwe dingen voor 2024

De Shorty en de FlyMount 60 zijn er! We tekenden de Shorty en de 60 ("Sixty") in de herfst van 2023 en net voor het einde van 2023 kregen we ze binnen. De FlyMount Shorty is de reclameborden klem die onze eerste klem uit 2019 inhaalt, de CMount. Want waar CMount alleen zogenaamde H21 borden kan klemmen, daar kan de Shorty alle hoogte formaten van reclameborden aan. Bestel nu de Shorty of de FlyMount 60 snel via onze shop!

Met de komst van de Shorty en de FlyMount 60 rekenen we de FlyMount serie tot onze basisklemmen. Niets werkt zo fijn, snel, en degelijk als een klem uit de FlyMount serie. En zeer voordelig ook nog. Maar, zul je zeggen, "wat doen jullie nu met de overige klemmen?"
Goede vraag: RoundMount en ZMount laten we uitlopen, maar CMount blijft.
Het alternatief voor RoundMount is de FlyMount 60 klem. Anders dan RoundMount is FlyMount 60 zoveel handiger, steviger, sneller, en veiliger.
Het alternatief voor ZMount is de BetaMount klem. BetaMount is vooral veel sneller en gemakkelijker dan ZMount. Vragen, andere mogelijkheden? Bel even met onze ontwikkelaar: + 31 (0)627-093799

Groei systeem voor reclameborden montage

Sponsorbolt klemmen voor het ophangen van reclameborden koop je standaard per doos van 50 klemmen. Daarmee monteer je ongeveer 25 meter aan reclameborden. Hoe meer sponsoren jullie club aantrekt des te meer klemmen heb je nodig, maar die hoef je natuurlijk niet direct af te nemen. Melden zich meer sponsoren dan koop je eenvoudigweg klemmen bij, zo is voor-investeren met Sponsorbolt niet nodig. Haken sponsoren af, dan haal je eenvoudig de klemmen van je hekwerk om ze te bewaren voor betere tijden.

Experience Box
 

Elke Sponsorbolt reclamebord klem heeft een eigen Experience Box. Op die manier krijgt iedereen de kans het juiste Sponsorbolt product te kiezen. Elke Experience Box bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:
 

•   6 x klemmen van het door jou gekozen Sponsorbolt product
•   6 x montagemateriaal
•   1 x speciaal montage gereedschap (indien relevant)

Automatische bestelmodule
 

Onze automatische online bestelmodule vind je direct naast of boven het webshop venster - afhankelijk van welk beeldscherm je voor je hebt. Dankzij de bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolt klemmen voor je reclameborden in combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Als je kiest voor bijvoorbeeld CMount, dan is bestellen via de bestelmodule sowieso aan te raden: vink de dikte van je dubbelstaafmat hekwerk aan, plus de dikte van je reclameborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van je CMount reclameborden klem voor je uit. Dat lijkt complex, maar de ervaring leert dat in de meeste situaties dit specifieke CMount product de juiste configuratie voor je heeft. Niet goed? Nou, dan stuur je je Sponsorbolt product gewoon weer retour. Wij helpen je verder.

Sponsorbolt in kleur
 

Wist je dat elke Sponsorbolt klem in je eigen kleur kan worden gefabriceerd? Als basis staan alle RAL kleuren tot je beschikking, maar ook kunnen we zelfgemengde kleuren aanbieden. Klemmen in kleur maken een schitterende combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Klemmen in kleur bieden we aan tegen een meerprijs van € 1,00 per klem, vanaf 500 klemmen in een enkele order.

Reproductie op basis van UV druktechniek

 

Sponsorbolt klemmen kunnen altijd worden voorzien van jullie favoriete bedrukking, bijvoorbeeld het logo van jullie vereniging, bedrijf, of organisatie. Het bijzondere aan onze manier van drukken is dat wij gebruik maken van grote UV printers, deze printers brengen in een enkele drukgang alle gewenste kleuren aan, ook wit. Dat gaat snel en is zeer voordelig, al vanaf EURO 1,- per klem. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Speciale klemmen voor reclameborden montage
 

Jullie denken aan een klem die wij nog niet leveren? Ook dat kan. Bepaal helemaal zelf de functie van jullie reclamebord klem, we hebben slechts 2 voorwaarden: de te fabriceren klem moet geschikt zijn voor wederverkoop, bijvoorbeeld aan andere sportclubs. En deze zogenoemde 'specials' fabriceren we uitsluitend vanaf 500 klemmen in een enkele order.
Wist je dat op deze manier BetaMount is ontstaan? Jazeker. Interesse? Bel voor overleg met Sponsorbolt R&D: + 31 (0) 627 - 093799.

Kromtrekkende reclameborden
 

De laatste tijd horen wij vaker over kromtrekkende reclameborden. Weliswaar heeft Sponsorbolt niets van doen met dit probleem, maar natuurlijk willen we jullie wel graag helpen. Wij wijten kromtrekkende reclameborden vooral aan de enorme concurrentieslag die gaande is in de markt van de HPL reclameborden leveranciers.....

We hebben 3 opties waarmee we je kunnen helpen:

•  Optie 1 is de meest eenvoudige. Kies in plaats van HPL voor een materiaal dat niet krom trekt, bijvoorbeeld DiBond. Dibond is de merknaam van een aluminium kern samengeperst tussen 2 kunststof platen. Kies bijvoorkeur een plaatdikte van minimaal 6 mm om afdrukken van aangeschoten ballen te voorkomen. Dibond is om die reden niet heel geschikt voor toepassing langs het hockeyveld.

•  Optie 2 houdt in dat jullie de reclameborden altijd dubbelzijdig laten beletteren met behulp van geprinte stickerfolie. Bestickeren dus. Als je kosten wilt besparen dan hoeft de achterzijde natuurlijk niet geprint te worden, alleen bestickerd. Dubbelzijdig bestickeren van reclameborden houdt het vocht in je bordmateriaal in balans en kost slechts een fractie meer ten opzichte van enkelzijdig beletteren.

•  Optie 3 houdt in dat je altijd kiest voor een Sponsorbolt product dat de borden strak tegen het hek aanklemt, bijvoorbeeld FlyMount Shorty, of CMount. Met die klemmen kan het reclamebord materiaal geen kant meer op.
Op dezelfde manier kun je ook baat hebben bij FlyMount 60 klemmen; zet met FlyMount 60 je borden dan niet tussen de hekwerkstaanders maar er langs. Kromtrekkende borden worden door de staanders aan de achterzijde automatisch in vorm gehouden.

Trouwens, eenmaal gebogen reclameborden krijg je ook weer recht met de genoemde opties; enkelzijdig bestickerde borden trekken in een half jaar weer recht als je ze dubbelzijdig bestickert, met of zonder print. En krom gebogen reclameborden duw je gewoon weer recht met klemmen die het bord strak tegen het hek of tegen de hekwerkstaanders houden.

Corrosie bescherming van je reclamebord klemmen

Je opent de doos met je nieuwe Sponsorbolt reclamebordklemmen, toch zie je roestsporen op de kopse kanten van de klemmen. Wat nu?
Wel, niets aan de hand. Dankzij chemische verbindingen in het metaal zijn de FlyMount en BetaMount klemmen zelfherstellend; roestsporen trekken na verloop van tijd vanzelf weer weg. CMount is een budget klem die apart tegen corrosie werd verzinkt. Roestsporen zul je niet snel in de doos vinden, toch is zijn levensduur korter dan de levensduur van de andere klemsoorten.

Elk Sponsorbolt product is bij uitstek een product van buitenkwaliteit, een product om toe te passen in de buitenlucht, een product dat bestand is tegen 'diverse omgangsvormen' en weersinvloeden, zeker als je kiest voor de duurdere klemmen uit ons assortiment.

Handleidingen

Hier vind je alle handleidingen waarmee je onze reclameborden kunt bevestigen. Let op! De handleidingen van BetaMount zijn 'lowres' voorbeelden, omdat ze nog geen millimeter mogen afwijken in de reproductie, die handleidingen dienen tevens als boormal, vandaar. Alleen een aangekochte boormal-handleiding geeft de juiste dimensies weer.

Handleiding Sponsorbolt FlyMount 90

Handleiding Sponsorbolt FlyMount 60


Handleiding Sponsorbolt FlyMount Shorty

Handleiding Sponsorbolt CMount

Handleiding Sponsorbolt BetaMount NL

Handleiding Sponsorbolt BetaMount FR

Voorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden.

Leveringsvoorwaarden Sponsorbolt

Algemene voorwaarden Sponsorbolt

Whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan versie 7.0 van ons gratis whitepaper. Hierin vind je kort enkele strategische tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover

Brochures

Hier vind je de Sponsorbolt brochures die nu in omloop zijn. We werken niet met afzonderlijke product brochures. Alleen onze BetaMount klem is hierop een uitzondering, omdat die klem speciaal werd ontwikkeld voor Elia, het hoogspanningsnetwerk van Belgie.
De BetaMount klem is voornamelijk bedoeld voor de Belgische markt, vandaar dat zijn brochure zowel Nederlandstalig als Franstalig wordt aangeboden.

Sponsorbolt-brochure-cover