Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Informatie bij het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt

Informatie

Op deze pagina vind je alle belangrijke documentatie als je reclameborden wilt ophangen met Sponsorbolt, zoals bijvoorbeeld het verdraaid handige product schema hierboven. De handleidingen kun je direct downloaden. De ZMount handleiding is hierop een kleine uitzondering want deze zo typische handleiding is tevens montage template. Dit template mag in de reproductie nog geen procent afwijken van het origineel, alleen op die manier krijg je een adequate bevestiging van je ZMount klemmen.... De ZMount handleiding kun je om die reden weliswaar downloaden, maar alleen als voorbeeld. Alle documenten op deze pagina staan in PDF formaat.

 

Nieuwe dingen voor 2023!

2023 beginnen we helaas met een prijsverhoging van € 1,- per klem.... Maarrr, we gaan net zo hard voor een prijsverlaging per doos! Jazeker!! Want, kocht je voorheen een doos Sponsorbolt voor maar liefst 50 meter reclameborden, de nieuwe doos koop je voor 25 meter reclameborden. 25 meter is nog steeds heel veel reclamebord, en zo krijgt de kleinere vereniging met minder velden èn budget óók zicht op Sponsorbolt.

Trouwens, nieuwe tests wijzen uit dat een doorsnee reclamebord van 2.5 meter (meestal exact 2.44 meter) ook met 5 klemmen kan worden vastgezet in plaats van met 6 klemmen; 3 klemmen boven en 2 klemmen onder. Scheelt weer. Dus, bestel nu je Sponsorbolt product via onze shop!Gratis whitepaper


Download het gratis Sponsorbolt whitepaper en leer in 3 stappen hoe jullie club snel minstens € 25,- extra per reclamebord kan verdienen.


Experience Box
 

Elke Sponsorbolt reclamebord klem heeft een eigen Experience Box. Op die manier krijgt iedereen de kans het juiste Sponsorbolt product te kiezen. Elke Experience Box bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:
 

•   6 x klemmen van het door jou gekozen Sponsorbolt product
•   6 x montagemateriaal
•   1 x manual of montage-template

 

Sponsorbolt in kleur
 

Wist je dat elke Sponsorbolt klem in je eigen kleur kan worden gefabriceerd? Als basis staan alle RAL kleuren tot je beschikking, maar ook kunnen we zelfgemengde kleuren aanbieden. Klemmen in kleur maken een schitterende combinatie met je hekwerk. Klemmen in kleur bieden we aan tegen een meerprijs van € 1,00 per klem, vanaf 500 klemmen.Specials
 

Jullie denken aan een klem die wij nog niet leveren? Ook dat kan. Bepaal helemaal zelf de functie van jullie reclamebord klem, we hebben slechts 2 voorwaarden: de te fabriceren klem moet geschikt zijn voor wederverkoop, bijvoorbeeld aan andere verenigingen. En deze zogenoemde 'special' fabriceren we uitsluitend vanaf 500 klemmen in een enkele order. Wist je dat op deze manier RoundMount is ontstaan? Jazeker. Interesse? Bel voor overleg met Sponsorbolt R&D: + 31 (0) 627 - 093799


Corrosie bescherming

Elk Sponsorbolt product is bij uitstek een product van buitenkwaliteit, een product om toe te passen in de buitenlucht, een product dat bestand is tegen 'diverse omgangsvormen' en weersinvloeden. FlyMount en RoundMount en kregen hiervoor een premium anti-corrosiebehandeling.

Handleidingen

Hier vind je alle handleidingen waarmee je onze reclameborden kunt bevestigen. Let op! De handleiding voor ZMount is een voorbeeld. Alleen een aangekochte ZMount handleiding geeft de juiste dimensies weer, de handleiding van ZMount is tevens boormal, vandaar.

Handleiding Sponsorbolt FlyMount

Handleiding Sponsorbolt RoundMount

Handleiding Sponsorbolt CMount

Handleiding Sponsorbolt ZMount

Sponsorbolt-brochure-cover

Voorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden.

Leveringsvoorwaarden Sponsorbolt

Algemene voorwaarden Sponsorbolt

Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover