Sponsorbolt-H21-zwart-large.png

Met hulp van de mensen achter Sponsorbolt introduceren wij H21, de nieuwe standaard voor sponsorbord design. Het H21 formaat volgt eenvoudigweg de afmetingen van een standaard 'dubbelstaafmat' hekwerk, een typerend hekwerk dat vaak wordt geplaatst langs elk modern Nederlands voetbal- of hockeyveld, zowel langs natuurgras als kunstgras.

Met het H21 systeem kunt u uw sponsorborden klemmen in plaats van hen vast te schroeven. Dankzij H21 blijft uw hekwerk zo volledig in tact. H21 is de nieuwe standaard voor uw sponsorbord formaat: snel, gemakkelijk, veilig, en voordelig.

sponsorbolt-dubbelstaafmat-impressie.jpg

De belangrijkste voordelen van de H21 standaard:

•   Een H21 bord wordt niet meer geschroefd maar geklemd; borden en hekken blijven hierdoor in tact.

•   De H21 standaard maakt de plaatsing van sponsorborden veel eenvoudiger.

•   De H21 standaard biedt eenheid in het uiterlijk van sponsorborden.

​•   De H21 standaard biedt eenheid in de productieprijs van sponsorborden.

•   De H21 standaard is zeer toegankelijk, hij kan zelfs per enkel sponsorbord worden ingevoerd.Waaruit bestaat de H21 standaard?

De H21 standaard voor sponsorbord design kent eigenlijk maar 1 belangrijk uitgangspunt. Dit uitgangspunt betreft het zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerk; de H21 standaard stamt direct van de verticale maas-afmetingen van het dubbelstaafmat hekwerk. Vrijwel elk modern sportveld wordt inmiddels omzoomd door zo'n dubbelstaafmat hekwerk.

H21 betekent dat je sponsorbord een hoogte moet hebben van 21, 41, 61, of 81 cm, of hoger in dezelfde staffel. Deze afmetingen zijn er natuurlijk niet voor niets, ze komen exact overeen met de verticale afstand tussen de horizontale dubbele staven van je dubbelstaafmat hekwerk.

 

Voor doorvoering van de H21 standaard rond uw velden hebt u reclameborden nodig met een hoogte afmeting van 21, 41, 61, of 81 cm. Hoger kan ook in dezelfde staffel, bijvoorbeeld 101, 121, 141 cm, enz. De breedte van een H21 reclame bord is minder dwingend, maar volgt wel altijd de breedte van het desbetreffende dubbelstaafmat hekwerk, doorgaans zo'n 2.50 meter breed.


Invoering van de H21 standaard.


De H21 standaard is een zeer toegankelijke standaard want u kunt zelfs per enkel sponsorbord de H21 standaard invoeren. Naarmate meer sponsoren zich bij u melden bestelt u ook uw andere sponsorborden conform H21.

Het materiaal en de dikte van uw sponsorborden is variabel, maak uw borden echter niet duurder dan noodzakelijk. Meestal wordt 3 mm 'HPL' of 'DiBond' gebruikt voor informatiebordjes, en 6 mm HPL of DiBond voor reclame borden.Hoe verkrijgt u de H21 standaard?


De H21 standaard voor sponsorbord design is een open standaard en kent vele voordelen zowel voor sportveld eigenaren als voor sponsorbord-producenten. Op dit moment rollen wij de standaard uit richting sportveldbeheerders en sponsorbord producenten. Het overnemen van de H21 standaard is geheel kosteloos.

Meer informatie wordt gegeven door de mensen achter Sponsorbolt. Bel anders even: + 31 (0) 27-093799.

sponsorbolt-sponsorbord-ophangsysteem-13