Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen met FlyMount Shorty

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90189, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-FlyMount-Shorty

€ 5,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Reclameborden ophangen van elke hoogte, en elke dikte

FlyMount Shorty biedt dezelfde reclameborden ophangtechniek als de FlyMount 90 en de FlyMount 60 klemmen. Anders dan de andere twee FlyMount klemmen houdt de Shorty de reclameborden strak tegen het hek, net als CMount. Maar anders dan CMount is de Shorty niet afhankelijk van het H21 hoogte formaat voor reclameborden.
De Shorty mist weliswaar het HIGHLOW montage systeem (want daar heeft ie geen ruimte voor) maar met een zogenaamde 'bitsnake' kun je je reclameborden de Shorty reclameborden klem nog steeds aan 1 zijde monteren, zonder omlopen. Je bestelt je bitsnake eenvoudig hier.

De Shorty is sneller en veelzijdiger dan de CMount budgetklem, want hij wordt vastgezet met een enkele torque. Ook het positioneren van het bord gaat met de Shorty eenvoudiger dan met CMount. Met FlyMount Shorty hangen je reclameborden van 3 t/m 10 mm dikte tussen de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk. Voor toepassing van de FlyMount Shorty klem mogen je borden dus niet langer zijn dan 2.50 meter. De FlyMount Shorty is ook zeer geschikt voor het ophangen van informatie- en waarschuwingsborden.

Anders dan de grote FlyMount klem beschikt de Shorty niet over het door Sponsorbolt ontwikkelde HIGHLOW montage systeem. Dat maakt de Shorty weliswaar een fractie minder snel in bulk montage, maar ook weer een tikje eenvoudiger om mee te starten.


Veiligheid op het sportveld

Net als de grote FlyMount is de Shorty een van de meest veilige Sponsorbolt producten waarmee je reclameborden ophangt aan dubbelstaafmat hekken, zowel voor spelers als voor toeschouwers. Om die reden zijn FlyMount en de FlyMount Shorty ideaal voor speelvelden die rondom niet zijn voorzien van moderne veiligheidszones. Moderne sportvelden krijgen altijd een door de KNVB bepaalde uitloopzone van 4 meter rondom het eigenlijke speelveld voorgeschreven. Oudere sportvelden hebben die uitloopzone niet altijd - niet in de laatste plaats omdat oudere sportvelden vaak in dichtbevolkte stadscentra liggen. Daar is logischerwijs minder ruimte beschikbaar.


Materiaal van de FlyMount reclamebordklem

De FlyMount Shorty klem is standaard vervaardigd uit hoogwaardig Europees verzinkt staal, maar kan tegen meerprijs ook worden uitgevoerd in RVS. FlyMount Shorty reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm, en zijn voorzien van een geintegreerde onzichtbare montage 'bolt' waardoor de montage van je borden razendsnel gaat - ideaal om in te zetten bij de oplevering van speelvelden en sportparken.
Net als de grote FlyMount klemmen heeft de Shorty een kleine afwateringsopening - zo blijven je borden en klemmen langer mooi.


Experience Box

De FlyMount Shorty klem kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze Experience Box opgestuurd. De FlyMount Shorty Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken, we hebben veel aandacht geschonken aan gemak, hanteerbaarheid, en design. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk FlyMount Shorty klemmen werken. De FlyMount Shorty Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover