Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen met FlyMount 90

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90189, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-FlyMount-Shorty

€ 6,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Reclameborden ophangen van elke hoogte, elke lengte, en elke dikte.

Met de FlyMount 90 klem hang je reclameborden snel en gemakkelijk aan ieder dubbelstaafmat hekwerk. Met de FlyMount 90 klem hangen je borden altijd voor de staanders van je hekwerk, zo sluiten je reclameprints altijd mooi op elkaar aan.


Doorlopende reclamebord print

Anders dan de kortere FlyMount 60 klem leidt FlyMount 90 jullie borden ook langs de dikkere doelpalen van 90 mm doorsnede achter het doelgebied van bijvoorbeeld een voetbalveld. Om die reden staan reclameborden die zijn bevestigd met de FlyMount 90 iets verder van de dubbelstaafmat hekken af dan de FlyMount 60.
De FlyMount 90 klem geeft sponsoren altijd een doorlopend printbeeld, ook achter het voor sponsoren zo belangrijke doelgebied.


Materiaal van de FlyMount reclamebordklem

De FlyMount 90 reclamebordenklem is standaard vervaardigd van hoogwaardig Europees verzinkt staal, maar kan tegen meerprijs ook worden uitgevoerd in RVS. De FlyMount 90 reclamebord klem heeft een materiaaldikte van 3 mm, en is voorzien van een geintegreerde montage 'bolt' waardoor de montage van je reclameborden razendsnel gaat - ideaal om in te zetten bij de oplevering van speelvelden en sportparken. Zijn eigenwijze 'HIGHLOW' configuratie biedt de FlyMount 90 klem zijn ultrasnelle montagewijze; omlopen voor montage is met de FlyMount 90 klem niet nodig.


HIGHLOW 

HIGHLOW is een door Sponsorbolt ontwikkelde klemconfiguratie waarmee de FlyMount 90 en de FlyMount 60 klemmen zijn uitgerust (niet aanwezig op de FlyMount Shorty).
HIGHLOW geeft een klein verschil tussen de klemmen waarop het bord rust (LOW klemmen), en de klemmen waarmee het reclamebord aan de bovenzijde wordt ingesloten (HIGH klemmen). Voor het eventueel nastellen van de LOW klemmen hebben we een speciale inbussleutel beschikbaar. Dit nastellen is overigens zelden noodzakelijk.

Met HIGHLOW blijf je gewoon aan de zijde staan waar je het bord monteert. Om die reden is de FlyMount 90 uitermate geschikt voor bijvoorbeeld aannemers die sportvelden aanleggen, want tijd is tenslotte nog steeds geld.


Veiligheid op het sportveld

FlyMount is een van de meest veilige Sponsorbolt producten waarmee je reclameborden ophangt aan dubbelstaafmat hekken, zowel voor spelers als voor toeschouwers. Om die reden zijn FlyMount en de FlyMount Shorty ideaal voor speelvelden die rondom niet zijn voorzien van moderne uitloopzones. Moderne sportvelden krijgen altijd een door de KNVB bepaalde uitloopzone van 4 meter rondom het eigenlijke speelveld voorgeschreven. Oudere sportvelden hebben die uitloopzone niet altijd - niet in de laatste plaats omdat oudere sportvelden vaak in dichtbevolkte stadscentra liggen, daar is logischerwijze minder ruimte beschikbaar.


Experience Box

De FlyMount 90 klem kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze Experience Box opgestuurd. De FlyMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk FlyMount klemmen werken. De FlyMount 90 Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover