Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen met FlyMount 60

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90189, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-FlyMount-Shorty

€ 6,95

Per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden

Reclameborden ophangen van elke hoogte, elke lengte, en elke dikte.

Met de FlyMount 60 klem hang je reclameborden snel en gemakkelijk aan ieder dubbelstaafmat hekwerk. Met de FlyMount 60 klem hangen je borden altijd voor de staanders van je hekwerk, zo sluiten je reclameprints altijd mooi op elkaar aan.


Doorlopende reclamebord print

Anders dan de langere FlyMount 90 klem leidt FlyMount 60 jullie borden alleen langs de 60 mm dikke hekwerkstaanders. Dankzij FlyMount 60 worden je reclameborden langs de zijlijnen van het veld mooi strak aan het hek gemonteerd. De FlyMount 60 klem geeft sponsoren altijd een doorlopend printbeeld, maar als jullie de reclameborden liever los van elkaar willen hangen dan kan dat natuurlijk ook.


Materiaal van de FlyMount reclamebordklem

De FlyMount 60 reclamebordenklem is standaard vervaardigd van hoogwaardig Europees verzinkt staal, maar kan tegen meerprijs ook worden uitgevoerd in RVS. De FlyMount 60 reclamebord klem heeft een materiaaldikte van 3 mm, en is voorzien van een geintegreerde montage 'bolt' waardoor de montage van je reclameborden razendsnel gaat - ideaal om in te zetten bij de oplevering van speelvelden en sportparken. Zijn eigenwijze 'HIGHLOW' configuratie biedt de FlyMount 60 klem zijn ultrasnelle montagewijze; omlopen voor montage van reclameborden aan je dubbelstaafmat hekwerk is met de FlyMount 60 niet nodig.


HIGHLOW 

HIGHLOW is een door Sponsorbolt ontwikkelde klemconfiguratie waarmee de FlyMount 90 en de FlyMount 60 klemmen zijn uitgerust (niet aanwezig op de FlyMount Shorty).
HIGHLOW geeft een klein verschil tussen de klemmen waarop het bord rust (LOW klemmen), en de klemmen waarmee het reclamebord aan de bovenzijde wordt ingesloten (HIGH klemmen). Voor het eventueel nastellen van de LOW klemmen hebben we onze zogenaamde 'Rico' sleutel beschikbaar. Dit nastellen is overigens zelden noodzakelijk.

Met HIGHLOW blijf je gewoon aan de zijde staan waar je het bord monteert. Om die reden is de FlyMount 60 uitermate geschikt voor bijvoorbeeld aannemers die sportvelden aanleggen, want tijd is tenslotte nog steeds geld.


Veiligheid op het sportveld

FlyMount is een van de meest veilige Sponsorbolt producten waarmee je reclameborden ophangt aan dubbelstaafmat hekken, zowel voor spelers als voor toeschouwers. Om die reden zijn klemmen uit de FlyMount serie ideaal voor speelvelden die rondom niet zijn voorzien van moderne uitloopzones. Moderne sportvelden krijgen altijd een door de KNVB bepaalde uitloopzone van 4 meter rondom het eigenlijke speelveld voorgeschreven. Oudere sportvelden hebben die uitloopzone niet altijd - niet in de laatste plaats omdat oudere sportvelden vaak in dichtbevolkte stadscentra liggen, daar is logischerwijze minder ruimte beschikbaar.


Experience Box

De FlyMount 60 klem kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze Experience Box opgestuurd. De FlyMount 60 Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk de FlyMount 60 klemmen werken. De FlyMount 60 Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover