Winkelwagen (0)

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen met FlyMount

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90097-01, Locarno klasse 08-08

FlyMount werd onlangs geïntroduceerd en is meteen het meest ultieme Sponsorbolt product. Met FlyMount haal je de meest gemakkelijke Sponsorbolt klem met de hoogste veiligheidsscore in huis. Ook met FlyMount hangen je reclameborden vóór de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk, dus sluiten je borden altijd naadloos op elkaar aan, zo lang als je maar wilt. FlyMount past als bovenklem op alle kantenplanken met geïntegreerde reclamebord rail. Vooral gemeenten, ingenieursbureaus, en hekwerkleveranciers maken met FlyMount goede sier want deze klem kan in vrijwel elke gewenste kleur en huisstijl worden uitgevoerd.

€ 5,95

Per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal (+/- 25 meter reclameborden)

Download hier de gebruiksaanwijzing van FlyMount (Nog niet beschikbaar)

Elke hoogte, elke lengte, elke dikte

FlyMount klemmen kunnen elke reclamebordlengte aan omdat je met FlyMount de borden langs de palen van je hekwerk bevestigt. Verder hoef je niets na te meten, FlyMount monteer je altijd gemakkelijk op ieder 'dubbelstaafmat' hekwerk, tevens op ieder formaat reclamebord, zowel qua hoogte, lengte, als qua diameter. Als je bord 61 cm (t/m H21) of lager is hangt je bord altijd automatisch op de juiste hoogte.


Veiligheid

FlyMount is het meest veilige Sponsorbolt product van alle Sponsorbolt klemmen, het is veilig voor zowel spelers als toeschouwers. Anders dan bijvoorbeeld RoundMount kan FlyMount ook worden toegepast rondom speelvelden die bijvoorbeeld niet zijn voorzien van voorgeschreven veiligheidszones. 


Materiaal

FlyMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees staal. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die prachtig meekleurt met standaard verzinkte dubbelstaafmat hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschermd. FlyMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 2 mm. De eigenwijze gepatenteerde vorm van FlyMount geeft deze klem zijn unieke bevestigingswijze.


Doorlopende print

Met FlyMount monteer je je borden langs de hekwerkstaanders. FlyMount geeft sponsors op deze manier altijd een doorlopend printbeeld. Zo sluiten je bordprints naadloos op elkaar aan waardoor sponsors met FlyMount de gelegenheid krijgen hun boodschap als geheel uit te dragen, zolang als zij maar wensen. Wil je juist liever de reclameborden onderling van elkaar scheiden? Dat kan natuurlijk ook met FlyMount.


Zelfstellende klembek

FlyMount klemmen hebben een zelfstellende klembek; borden tot en met 12 mm dik hang je traploos verstelbaar aan je hekwerk. Elke veel voorkomende bordmaat past zonder nastellen in de FlyMount klembek. Je hoeft verder niets te doen, want als je het bord in de klemmen tilt, zet het bord zichzelf vast, het bord houdt zichzelf direct staande. 


Hexasluiting

FlyMount is een gedeponeerd design onder BOiP/EUiPO depot nummer 90097-01. Dankzij zijn innovatieve 'hexasluiting' bevestig je FlyMount in een oogwenk op elke hoogte die je wenst. FlyMount klemt op elk dubbelstaafmat hekwerk. 


Experience Box

FlyMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De FlyMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk je FlyMount klemmen bevestigt. De FlyMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-brochure-cover