Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen met FlyMount aan dubbelstaafmat hekwerken

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90097-01, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-FlyMount

FlyMount werd onlangs geïntroduceerd en is meteen het meest ultieme Sponsorbolt product waarmee je reclameborden snel en solide aan je hekken hangt. Met FlyMount hangen je reclameborden vóór de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk, dus sluiten je borden altijd op elkaar aan, ook langs de doelpalen van ø 90 mm.

FlyMount past tevens als bovenklem op alle kantenplanken met geïntegreerde reclamebord rail. Vooral gemeenten, ingenieurs, aannemers, en sportveldbeheerders maken met FlyMount goede sier, want deze klem wordt ultra-snel gemonteerd en kan in vrijwel elke gewenste kleur en huisstijl worden uitgevoerd, tegen een wel héél aantrekkelijke prijs per strekkende meter.

€ 6,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Reclameborden, informatie-, en waarschuwingsborden ophangen met FlyMount Shorty

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90097-01, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-product-FlyMount-SHorty

FlyMount Shorty biedt dezelfde reclameborden ophangtechniek als FlyMount, echter houdt de Shorty het reclamebord strak tegen het hek - net als bijvoorbeeld CMount. Let op! Voor toepassing van de FlyMount Shorty klem mogen je borden dus niet langer zijn dan 2.50 meter!

De Shorty is sneller en veelzijdiger dan de CMount budgetklem, want hij wordt vastgezet met een enkele torque en hij is niet afhankelijk van de H21 maatvoering voor reclameborden.

Met FlyMount Shorty hangen je reclameborden van 6 en 8 mm dikte tussen de staanders van je dubbelstaafmat hekwerk. Maar FlyMount is ook zeer geschikt voor het ophangen van informatie- en waarschuwingsborden.

Vooral gemeenten, ingenieurs, aannemers, en sportveldbeheerders maken met FlyMount goede sier, want deze klem wordt ultra-snel gemonteerd en kan in vrijwel elke gewenste kleur worden uitgevoerd tegen een aantrekkelijke prijs per strekkende meter.

De FlyMount Shorty is een zojuist door ons geintroduceerde klem, een variant op de gewone FlyMount klem. Om die reden bestel je de Shorty het beste door even te bellen of te mailen met ons.

€ 5,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Reclameborden van elke hoogte, elke lengte, en elke dikte

FlyMount klemmen kunnen elke reclamebordlengte aan (de Shorty kan tot 2.50 meter reclamebord klemmen) omdat je met FlyMount de borden langs de palen van je hekwerk bevestigt. Verder hoef je niets na te meten, FlyMount monteer je altijd gemakkelijk op ieder 'dubbelstaafmat' hekwerk, tevens op ieder formaat reclamebord, zowel qua hoogte, qua lengte, als qua diameter. Als je bord 61 cm (H21 maatvoering) of lager is hangt je bord altijd automatisch op de juiste hoogte.


Veiligheid op het sportveld

FlyMount is een van de meest veilige Sponsorbolt producten waarmee je reclameborden ophangt aan dubbelstaafmat hekken, zowel voor spelers als voor toeschouwers. Om die reden zijn FlyMount en de FlyMount Shorty ideaal voor speelvelden die rondom niet zijn voorzien van moderne veiligheidszones. Moderne sportvelden krijgen altijd een door de KNVB bepaalde uitloopzone van 4 meter rondom het eigenlijke speelveld voorgeschreven. Oudere sportvelden hebben die uitloopzone niet altijd - niet in de laatste plaats omdat oudere sportvelden ook in dichtbevolkte stadscentra kunnen liggen, daar is logischerwijze minder ruimte beschikbaar.


Materiaal van de FlyMount reclamebordklem

FlyMount klemmen zijn standaard vervaardigd van hoogwaardig Europees verzinkt staal, maar kunnen tegen meerprijs ook worden uitgevoerd in RVS. FlyMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm, en zijn voorzien van een geintegreerde onzichtbare montage 'bolt' waardoor montage razendsnel gaat - ideaal om in te zetten bij de oplevering van speelvelden en sportparken. Zijn eigenwijze 'HIGHLOW' configuratie geeft FlyMount zijn ultra snelle montagewijze.


HIGHLOW 

HIGHLOW is een door Sponsorbolt ontwikkelde klemconfiguratie waarmee de FlyMount klem is uitgerust (niet aanwezig op de FlyMount Shorty).
HIGHLOW geeft een miniem verschil tussen de klemmen waarop het bord rust en de klemmen waarmee het reclamebord aan de bovenzijde wordt ingesloten. Dankzij HIGHLOW werkt FlyMount razendsnel, om die reden is FlyMount uitermate geschikt voor bijvoorbeeld aannemers die sportvelden aanleggen, want tijd is tenslotte nog steeds geld.


Doorlopende reclamebord print

Met FlyMount monteer je je reclameborden langs de hekwerkstaanders (Niet met FlyMount Shorty). Anders dan RoundMount leidt FlyMount jullie borden ook langs de dikkere doelpalen van 90 mm doorsnede, om die reden staan reclameborden die zijn bevestigd met FlyMount iets verder van de dubbelstaafmat hekken af dan de rest van de Sponsorbolt producten. FlyMount geeft sponsors op deze manier altijd een doorlopend printbeeld, ook achter het doelgebied. Met FlyMount sluiten je bordprints altijd op elkaar aan waardoor sponsors met FlyMount de gelegenheid krijgen hun boodschap als geheel uit te dragen. Of wil je juist liever de reclameborden onderling van elkaar scheiden? Dat kan natuurlijk ook met FlyMount.


Experience Box

FlyMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze Experience Box opgestuurd. De FlyMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe snel en gemakkelijk FlyMount klemmen werken. De FlyMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen' met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging van onze producten, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in één van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover