Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen? Eerst proberen!

FlyMount is een gedeponeerd product design, vastgelegd onder BOiP | EUiPO dossiernummer 90189, Locarno klasse 08-08

Sponsorbolt-Experienc-Box

€ 24,95

Prijs incl. montagemateriaal, exl. BTW en verzending.

Experience Box

Als je gecharmeerd bent van het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt, maar je weet nog niet welke klem te kiezen, bestel dan eenvoudig een van onze Experience Boxen. Voor een bescheiden aanschafbedrag kun je eerst het bevestigingsproduct van je keuze proberen.... Zo ervaar je direct wat de voordelen zijn van de klem waarmee je je borden aan het desbetreffende hekwerk monteert. Aan elke Experience Box is grote zorg besteed als het gaat om gebruiksgemak, begrijpelijkheid, en afwerking.


Inhoud Experience Box

Elke Experience Box bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:

•   6 x klemmen van het door jou gekozen Sponsorbolt product
•   6 x montagemateriaal
•   1 x montage gereedschap (indien relevant)


Eigenschappen van de Experience Box

Elke Experience Box komt als complete klemset inclusief montage materiaal. Met deze set kun je in ieder geval 1 bord aan je hek bevestigen, om te zien:

•   Of de betreffende Sponsorbolt klem past op jullie hekwerk.
•   Of de betreffende Sponsorbolt klem past op jullie reclamebord.
•   Of de betreffende montage handelingen aan jullie verwachtingen voldoen.
•   Of de betreffende klemfunctie aan jullie verwachtingen voldoet.

Trouwens, als jullie een min of meer standaard hekwerk hebben staan waarop een min of meer standaard bordformaat moet worden opgehangen, dan denken wij dat je de bovenstaande vragen al met 'ja' hebt beantwoord.

Elke Sponsorbolt Experience Box is dusdanig stevig dat hij geen omdoos meer nodig heeft om opgestuurd te worden, dat scheelt tijd, geld, en moeite. Heb je CMount besteld? Vergeet dan niet onder de 'vingerklep' te kijken.


Manual Experience Box

Heb je een Experience Box besteld van je favoriete klem, maar mis je de manual? Dat kan. We merken dat steeds meer gebruikers van Sponsorbolt producten het op prijs stellen de manual digitaal in te kunnen zien. In de buitenlucht bij het ophangen van een reclamebord of informatiebord raken papieren manuals snel zoek of vies. Als je geen manual in je Experience Box vindt, dan vind je zeker een QR code. Scan de code met de camera van je mobiele telefoon. Zo wordt je altijd geleid naar de meest recente versie van de voor jou relevante gebruiksaanwijzing.

Sponsorbolt-brochure-cover

Whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan versie 7.0 van ons gratis whitepaper. Hierin vind je kort enkele strategische tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover