Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Langs moderne voetbal velden, hockey velden, en bedrijfsterreinen staan moderne dubbelstaafmat hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk komt in verschillende diameters, ons reclamebord ophangsysteem past op elk dubbelstaafmat hekwerk en is geschikt voor elk formaat reclamebord, zowel in diameter, als in de breedte, als in de lengte.

Reclameborden ophangen aan dubbelstaafmat hekken.

Dubbelstaafmat en de H21 standaard

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maasbreedte' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar
de H21 reclamebord hoogte op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm, een standaard waar op zijn beurt ons CMount product zijn bestaansrecht aan ontleent.
Kortom, heb je een dubbelstaafmat hekwerk staan? Wees er dan zeker van dat je reclameborden altijd de
H21 hoogte bezitten.


Voordelen dubbelstaafmat....


Voor het ophangen van reclameborden met 
Sponsorbolt hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen. Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je reclameborden, en lees over de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk in combinatie met een Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem.


6-5-6 of 8-6-8

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8' versie. Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 5 millimeter doorsnede.
Het 8-6-8 dubelstaafmat hekwerk heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 6 millimeter doorsnede. Sponsorbolt producten passen op beide soorten dubbelstaafmat hekwerk.Bestelmodule

Met onze automatische online bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolts voor je reclameborden in combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Als jullie kiezen voor een geavanceerd systeem als CMount, is het bestellen via de bestelmodule sowieso aan te raden; Vink de dikte van je dubbelstaafmat hekwerk aan, plus de dikte van je reclameborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Sponsorbolt-H21-dubbelstaafmat-grid

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-hekwerk