Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Reclameborden ophangen aan dubbelstaafmat hekwerken.

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken

Langs moderne sportvelden staan moderne zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk komt in verschillende diameters. Onze reclamebord klemmen bevestig je aan elk dubbelstaafmat hekwerk en zijn geschikt voor elk formaat reclamebord, zowel in dikte, als in de breedte, als in de lengte.

Sponsorbolt-whitepaper-cover

Gratis whitepaper

Download het gratis Sponsorbolt whitepaper en leer in 3 stappen hoe jullie club snel minstens € 25,- extra per reclamebord kan verdienen.


Dubbelstaafmat en H21

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maas' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 reclamebord hoogte op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm, enzovoort in dezelfde staffel.
Kortom, heb je een dubbelstaafmat hekwerk staan? Wees er dan zeker van dat je reclameborden altijd de H21 hoogte bezitten, dat werkt veruit het meest handig. Geen H21? Ook geen probleem, Sponsorbolt heeft ook bevestigingsklemmen voor afwijkende reclamebordformaten.


Voordelen dubbelstaafmat....

Voor het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen. Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je reclameborden, en ervaar de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk in combinatie met Sponsorbolt reclamebord bevestigingsmateriaal.


6-5-6 of 8-6-8

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8' versie. Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 5 millimeter doorsnede. Het 8-6-8 dubelstaafmat hekwerk heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 6 millimeter doorsnede. Met Sponsorbolt producten hang je je reclameborden op aan beide soorten dubbelstaafmat hekwerk.Bestelmodule

Met onze automatische online bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolts voor je reclameborden in combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Als jullie kiezen voor bijvoorbeeld CMount, dan is het bestellen via de bestelmodule sowieso aan te raden: vink de dikte van je dubbelstaafmat hekwerk aan, plus de dikte van je reclameborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Sponsorbolt-brochure-cover
Sponsorbolt-brochure-cover