sponsorbolt-dubbelstaafmat-impressie.jpg

De zo typische constructie van het dubbelstaafmat hekwerk.

Langs moderne sportvelden staan zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk is een duurzaam en voordelig hekwerk, niet zo vreemd dus dat dit hekwerk een grote populariteit geniet. Het dubbelstaafmat hekwerk voor sportvelden komt in verschillende diameters; ons reclameborden ophangsysteem past op alle dubbelstaafmatten.

De dubbelstaafmat en de H21 standaard.

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maasbreedte' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 sponsorbord standaard op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm. Eigenlijk meet deze maat 20.75, 40.75, 60.75, 80.75 cm enzovoort, maar de H21 maten zijn een fractie oversized, een daardoor gemakkelijker in gebruik. De extra 'H21' centimeter zorgt voor een goede fixatie van elk H21 bord tegen ieder dubbelstaafmat hekwerk.

'6-5-6' of '8-6-8'?

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden voornamelijk in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8'.
Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenligger van 5 millimeter doorsnede. Een 8-6-8 heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenligger van 6 millimeter doorsnede.


Op de 6-5-6 dubbelstaafmat monteer je met bijvoorbeeld een C-Mount klem tot en met 10 mm dikke sponsorborden. Op de 8-6-8 dubbelstaafmat klem je met C-Mount tot en met 8 mm dikke sponsorborden.

Voor doorvoering van het Sponsorbolt systeem, hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen.
Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je sponsorborden beleid, en voer direct ons systeem in, want dat kan zelfs per enkel sponsorbord! 

Met onze automatische online bestelmodule zie je in een oogopslag welk Sponsorbolt het beste past bij jouw hekwerk. Voer de dikte van je hekwerk in, plus de dikte van je sponsorborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Bestel nu!