Bel ons nu:  + 31 252-683300

Sponsorbolt logo header
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Dubbelstaafmat. Hèt sportveld hek bij uitstek

Langs moderne voetbal velden, hockey velden, en bedrijfsterreinen staan moderne dubbelstaafmat hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk komt in verschillende diameters, ons reclamebord ophangsysteem past op elk dubbelstaafmat hekwerk en is geschikt voor elk formaat reclamebord, zowel in diameter, als in de breedte, als in de lengte.

Reclameborden ophangen aan dubbelstaafmat hekwerken.

Dubbelstaafmat en de H21 standaard

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maasbreedte' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 reclamebord hoogte op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm, een standaard waar op zijn beurt ons CMount product zijn bestaansrecht aan ontleent.
Kortom, heb je een dubbelstaafmat hekwerk staan? Wees dan zeker dat je reclameborden altijd de H21 hoogte bezitten.


Voordelen dubbelstaafmat....

Voor doorvoering van het Sponsorbolt reclameborden ophangsysteem hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen. Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je reclameborden, en lees over de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk in combinatie met een Sponsorbolt reclamebord ophangsysteem.6-5-6 of 8-6-8

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8' versie. Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 5 millimeter doorsnede.
Het 8-6-8 dubelstaafmat hekwerk heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 6 millimeter doorsnede. Sponsorbolt producten passen op beide soorten dubbelstaafmat hekwerk.Bestelmodule

Met onze automatische online bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolts voor je reclameborden in combinatie met je dubbelstaafmat hekwerk. Als jullie kiezen voor een geavanceerd systeem als CMount, is het bestellen via de bestelmodule sowieso belangrijk; Voer de dikte van je dubbelstaafmat hekwerk in, plus de dikte van je reclameborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-hekwerk-H21

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-hekwerk