Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen aan dubbelstaafmat hekwerken

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken

Langs moderne sportvelden staan moderne zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk komt in verschillende diameters. Onze FlyMount klemmen voor het ophangen van reclame-, informatie-, en waarschuwingsborden bevestig je aan elk dubbelstaafmat hekwerk en zijn geschikt voor elk formaat reclamebord.


Het dubbelstaafmat hekwerk en de H21 maat voor reclameborden

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maas' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 reclamebord hoogte op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm, enzovoort in dezelfde staffel.
Kortom, heb je een dubbelstaafmat hekwerk staan? Wees er dan zeker van dat je reclameborden altijd de H21 hoogte bezitten, dat werkt veruit het meest handig, en daarnaast ook het meest voordelig. De H21 maat sluit bijvoorbeeld precies aan bij bulk afmetingen af fabriek van HPL panelen; met 1 zaagsnede maak je zo 2 reclameborden. Dat is voordelig nabewerken. Hebben jullie geen H21? Ook geen probleem, Sponsorbolt klemmen passen ook op andere reclamebord formaten.


6-5-6 of 8-6-8 dubbelstaafmat hekwerken

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden goedbeschouwd in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8' variant.
Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 5 millimeter doorsnede. Deze variant vinden we veel bij onze Zuiderburen.
Het 8-6-8 dubelstaafmat hekwerk heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 6 millimeter doorsnede. Deze laatste variant vinden we vooral in Nederland. Met de FlyMount serie hang je je reclameborden op aan beide soorten dubbelstaafmat hekwerk.

 

Jullie club wil een dubbelstaafmat hekwerk

En wat dan te kiezen? Vaak vermeldt het ontwerpbestek voor sportveldinrichting van de gemeente of de aannemer welke variant op jullie specifieke locatie is voorzien. Dat is echter maar de helft van de waarheid, want, sportveldinrichters hebben de neiging zo voordelig mogelijk met de opdrachtgever mee te denken en proberen om die reden ook te besparen op het hekwerk. Bijvoorbeeld door waar mogelijk 'restmatten' in te zetten; overgebleven stukken afrastering met een afwijkende lengtemaat.
Niet doen, zeggen wij. Want op dat soort stukken passen vaak geen standaard borden en dus verlies je die stukken voor sponsoring. Die 'restmatten' kosten je in werkelijkheid dus honderden euro's per jaar als je daar geen sponsorborden kwijt kunt....
Kortom, plaats langs sportvelden doorgaans zoveel mogelijk dubbelstaafmat segmenten van een en hetzelfde consistente formaat, vaak segmenten van 2.50 meter lengte met een dubbelstaafmat hoogte van 80 cm, plus leunrailing.

 

Dubbelstaafmat hekken en Sponsorbolt

Het dubbelstaafmat hek kan in vele kleuren worden geleverd. En dat geldt ook voor de Sponsorbolt reclameborden klemmen. Wat werkelijk een fantastische combinatie maakt, is wanneer je je reclamebord klemmen in dezelfde kleur bestelt als de kleur van je hekwerk. En als je dan ook nog je klemmen laat bedrukken met jullie eigen logo heb je helemaal een geweldige set!

Whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan versie 7.0 van ons gratis whitepaper. Hierin vind je kort enkele strategische tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover