sponsorbolt-dubbelstaafmat-impressie.jpg

De zo typische constructie van het dubbelstaafmat hekwerk.

Langs moderne sportvelden staan zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken, in Nederland maar ook in veel andere Europese landen. Het dubbelstaafmat hekwerk is een duurzaam en voordelig hekwerk, niet zo vreemd dus dat dit hekwerk een grote populariteit geniet. Het dubbelstaafmat hekwerk voor sportvelden komt in verschillende diameters; ons reclameborden ophangsysteem past op alle standaard dubbelstaafmatten.

De dubbelstaafmat en de H21 standaard.

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maasbreedte' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 sponsorbord design standaard op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm. Eigenlijk meet deze maat 20.75, 40.75, 60.75, 80.75 cm enzovoort, maar de H21 maten zijn een fractie oversized, een daardoor gemakkelijker in gebruik. De extra 'H21' centimeter (dus eigenlijk 0.75 cm) zorgt voor een goede fixatie van elk H21 bord tegen iedere dubbelstaafmat hekwerk.

'6-5-6' of '8-6-8'?

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden voornamelijk in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8'. Beide cijferreeksen refereren aan de dikte van beide hekwerken in gecombineerde millimeters, van bovenaf gezien.
Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenligger van 5 millimeter doorsnede. Een 8-6-8 heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenligger van 6 millimeter doorsnede.


Op de 6-5-6 dubbelstaafmat monteer je met bijvoorbeeld een C-Mount klem tot en met 10 mm dikke sponsorborden. Op de 8-6-8 dubbelstaafmat klem je met C-Mount tot en met 8 mm dikke sponsorborden (EXT klem beschikbaar tegen meerprijs).

Voor doorvoering van het Sponsorbolt systeem, hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen.
Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je sponsorborden beleid, en voer direct ons systeem in, want dat kan zelfs per enkel sponsorbord! 

Met onze automatische online bestelmodule zie je in een oogopslag welk Sponsorbolt het beste past bij jouw hekwerk. Voer de dikte van je hekwerk in, plus de dikte van je sponsorborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Bestelmodule-symbool

Sponsorbolt wordt exclusief verkocht door W&H Sports  |  Powered by ronaldjan.com

  • Twitter logo
  • Linkedin logo
  • Youtube-logo
Al het beeldmateriaal op deze website wordt beschermd door auteursrecht © 2020