Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Contact opnemen met Sponsorbolt

Sponsorbolt is een relatief nieuw merk, dus spreken we je graag. Op die manier kunnen we al je montage wensen aanhoren; want hebben we het niet, dan maken we het voor je. 

BetaMount bijvoorbeeld, ontstond nadat Elia Asset NV - het hoogspanningsnetwerk van België - ons benaderde voor een gemakkelijke en snelle klem waarmee al haar informatie- en waarschuwingsborden aan al haar hekwerksoorten konden worden gemonteerd. Natuurlijk kan dat!

Kortom, alles is mogelijk, mits je wensen geschikt zijn voor toepassing bij andere afnemers van onze klemmen.

Zo bereik je ons direct

Heb je een korte technische - of sales vraag over het ophangen van reclameborden met onze klemmen? Bel dan direct:

+ 31 627-093799

Heb je een algemene - officiëlere vraag, mail ons dan via:

sponsorbolt@sponsorbolt.com

Willen jullie Sponsorbolt deel laten uit laten maken van een totaalconcept voor jullie sportterrein, bijvoorbeeld inclusief kunstgrasveld, hekwerk, en tribune? Dat kan ook! Contact onze preferred supplier:


W&H Sports B.V.
Haverstraat 71
2153 GD Nieuw-Vennep
The Netherlands

+ 31 (0) 252 - 683300
info@whsports.nl
 


Showveld Sponsorbolt

Wil je liever eerst zien hoe het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt zich houdt in de praktijk? Ook dat is mogelijk! Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen', met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in één van de mooiste provincies van Nederland.

Sportclub Deventer
Sportveldenlaan 28
7412 AZ Deventer

Whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan versie 7.0 van ons gratis whitepaper. Hierin vind je kort enkele strategische tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-whitepaper-cover