Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

• Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

Contact opnemen met Sponsorbolt

Omdat Sponsorbolt een nieuw merk is, spreken we je graag. Op die manier kunnen we al je montage wensen aanhoren; want hebben we het niet, dan maken we het voor je. 
RoundMount bijvoorbeeld, ontstond omdat voetbalvereniging De Jonge Spartaan uit Middelharnis een klem wilde waarmee borden langs - in plaats van tussen - de palen konden worden gemonteerd....
Mits je wensen geschikt zijn voor toepassing bij andere verenigingen is alles mogelijk. Dus, start vandaag nog met serieus reclameborden beleid, jullie sponsors verdienen het. We horen je graag!

Zo bereik je ons direct

Heb je een korte technische - of sales vraag over het ophangen van reclameborden met onze klemmen? Bel dan direct:

+ 31 627-093799

Heb je een algemene - officiëlere vraag, mail ons dan via: hello@sponsorbolt.com

Willen jullie Sponsorbolt deel laten uit laten maken van een totaalconcept voor jullie sportterrein, bijvoorbeeld inclusief kunstgrasveld, hekwerk, en tribune? Dat kan ook! Contact onze preferred supplier:


W&H Sports B.V.
Haverstraat 71
2153 GD Nieuw-Vennep
The Netherlands

+ 31 (0) 252 - 683300
info@whsports.nl
 


Showveld Sponsorbolt

Wil je liever eerst zien hoe het ophangen van reclameborden met Sponsorbolt zich houdt in de praktijk? Ook dat is mogelijk! Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer 'doen', met zijn prachtige historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.

Sportclub Deventer
Sportveldenlaan 28
7412 AZ Deventer


Sponsorbolt whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op reclameborden montage? Download dan nu ons gratis whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Sponsorbolt-brochure-cover