Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Het CMount reclamebord ophangsysteem is het meest gemakkelijk - het meest luxe zo je wilt - van alle Sponsorbolt producten. Met CMount hang je je reclameborden automatisch op hoogte omdat CMount de H21 grid voor reclameborden volgt. Zo hang je al je reclameborden op, aan al je dubbelstaafmat hekken, rond al je velden, in je eentje, zonder moeite.

Reclameborden ophangen met CMount

Materiaal

CMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Het staal is voorzien van een geavanceerde zinklaag die opzettelijk meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. CMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm, ze zijn om die reden niet te zwaar en kunnen toch voldoende klemkracht genereren om elk bord gezekerd op zijn plaats te houden.


Verzinkt

Standaard wordt het CMount reclamebord ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver. Onze producten nemen na verloop van tijd de kleur aan van een standaard verzinkt hekwerk waarop het Sponsorbolt product wordt gemonteerd en lijkt het op dat moment deel uit te maken van het hekwerk zelf. Mooi!

 

 

CMount EXT

Om zoveel mogelijk reclamebord formaten aan zoveel mogelijk soorten dubbelstaafmat hekwerken te kunnen hangen hebben we naast de CMount klem een speciale variant van dit type: CMount EXT. CMount EXT is weliswaar een gewone CMount klem maar z'n klembek is een fractie groter dan standaard CMount. Dankzij CMount EXT kun je sponsorborden t/m 10 mm dik op de dikste dubbelstaafmat hekken klemmen. Verder werkt CMount EXT hetzelfde als een standaard CMount klem, en ook de prijs voor CMount EXT is gelijk aan die van de standaard variant.


Showveld Deventer


Wil je zien hoe je Sponsorbolt systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclameborden beleid zo slim en zo consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

€ 3,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-CMount
Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-ZMount