Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Wij werken aan deze website. Sorry voor het ongemak.

Reclameborden ophangen met CMount

Materiaal

CMount klemmen zijn vervaardigd van voordelig geïmporteerd staal. Het staal is voorzien van een beschermende zinklaag die opzettelijk meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekwerken, terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. CMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm. Ze zijn om die reden zeer degelijk, want ze moeten voldoende klemkracht genereren om elk bord gezekerd op zijn plek te houden.


Verzinkt

Standaard worden CMount reclamebord klemmen verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver. CMount neemt na verloop van tijd de kleur aan van een standaard verzinkt hekwerk waarop het Sponsorbolt product wordt gemonteerd en lijkt het op dat moment geheel deel uit te maken van het hekwerk zelf. Mooi!CMount EXT

Om zoveel mogelijk reclamebord formaten aan zoveel mogelijk soorten dubbelstaafmat hekwerken te kunnen hangen hebben we naast de CMount klem een speciale variant van dit type: CMount EXT. CMount EXT is weliswaar een gewone CMount klem maar z'n klembek is een fractie groter dan standaard CMount. Dankzij CMount EXT kun je reclameborden t/m 10 mm dik op de dikste dubbelstaafmat hekken klemmen. Verder werkt CMount EXT hetzelfde als een standaard CMount klem, en ook de prijs voor CMount EXT is gelijk aan die van de standaard variant.Experience Box

CMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden service bedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De CMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een absolute 'beauty' om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe geweldig CMount voor jullie sponsors kan werken. De CMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

€ 2,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Met Sponsorbolt CMount klemmen hang je 'H21' reclameborden aan elk formaat dubbelstaafmat hekwerk; snel, gemakkelijk, veilig, en zeer voordelig. Voor toepassing van Sponsorbolt CMount hebben je reclameborden de exacte H21 hoogte nodig: 21, 41, 61, of 81 cm, of hoger in dezelfde staffel. Met CMount hangen je reclameborden automatisch op de juiste hoogte, gaten boren in je borden is niet nodig. Meer over het klemmen van reclameborden met CMount zie je in de korte video hierboven.