Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

Reclameborden ophangen met CMount

Sponsorbolt-product-FlyMount-Shorty

€ 4,95

Prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden (+/- 25 meter reclameborden)

Sponsorbolt-CMount-logoprint

CMount kan eenvoudig worden voorzien van elke bedrukking in alle kleuren voor een bescheiden vaste meerprijs van € 1,00 per klem (vanaf 250 klemmen in een enkele order). En de hoeveelheid kleuren maakt dan niet uit! Voetbalvereniging DBN22 uit Den Bosch toont hier zijn nieuwe logo op hun CMount klemmen.

Materiaal van de CMount reclamebordenklem

Met Sponsorbolt CMount hang je 'H21' reclameborden aan het standaard dubbelstaafmat hekwerk van Nederland, de zogenaamde 8-6-8 variant; snel, gemakkelijk, veilig, en zeer voordelig. Voor montage van je reclameborden met Sponsorbolt CMount hebben je reclameborden exact de H21 hoogte nodig: 21, 41, 61, of 81 cm, of hoger in dezelfde staffel. Met CMount bevestig je reclameborden automatisch op de juiste hoogte. Meer over CMount zie je in de prachtige animatie video hierboven.

CMount werkt het mooist op standaard 6 mm dikke H21 reclameborden aan het meest voorkomende sport hekwerk van Nederland: de '8-6-8' dubbelstaafmat. In dat geval bestel je het beste dit specifieke CMount product. Heb je geen H21 formaat reclameborden? Dat is geen probleem, bestel dan FlyMount Shorty of FlyMount 60!

CMount klemmen zijn vervaardigd van voordelig geïmporteerd staal. Het staal is voorzien van een beschermende zinklaag die meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekwerken, terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. CMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm. Ze zijn om die reden zeer degelijk, zo geven ze voldoende klemkracht om elk reclamebord gezekerd op zijn plek te houden. CMount is minder geschikt voor toepassing op kleine (vaak dunnere) informatie- en waarschuwingsbordjes. Beter gebruik je in dat geval FlyMount Shorty of BetaMount.


Reclamebord klemmen in jullie eigen huisstijl

Standaard worden CMount reclamebord klemmen verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver. CMount neemt na verloop van tijd de kleur aan van een standaard verzinkt hekwerk waarop het Sponsorbolt product wordt gemonteerd en lijkt het op dat moment geheel deel uit te maken van het dubbelstaafmat hekwerk zelf. Mooi!
Helemaal af is je hek-bord-klem combinatie als je CMount laat bedrukken in je eigen huisstijl. Dat kan al vanaf een meerprijs van EURO 1,- per klem, vanaf 250 klemmen in een enkele order.


Dubbelstaafmat, 6-5-6 of 8-6-8

Vooral het laatste decennium heeft het dubbelstaafmat hek flink aan populariteit gewonnen. Goedbeschouwd kennen we in Nederland vooral de 8-6-8 variant, waar in België vooral de 6-5-6 variant populair is. De 8-6-8 variant vertelt ons niets anders dan dat de 2 horizontale stangen van het dubbelstaafmat hek een doorsnede hebben van ieder 8 mm, en zijn enkele verticale stang een doorsnede heeft van 6 mm. CMount werkt uitsluitend op een 8-6-8 mm dubbelstaafmat hekwerk. Meer informatie vind je op de pagina over dubbelstaafmat hekwerken.


De CMount Experience Box

CMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een echt bescheiden aanschafbedrag krijg je direct onze CMount Experience Box opgestuurd. De CMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe strak je met CMount reclameborden kunt bevestigen. De CMount Experience Box bestel je hier.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe Sponsorbolt klemmen zich houden in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je sportvereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 korte strategische tips hoe je je reclameborden zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk beheert.

Sponsorbolt-brochure-cover