Sponsorbolt-corporate-logo
Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

•  Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

BetaMount, informatieborden ophangen aan maar liefst 4 soorten hekwerken

Sponsorbolt-product-BetaMount

Met een enkele BetaMount klem hang je elk formaat informatiebord aan maar liefst 4 soorten hekwerken: aan Securifor en Nylofor van de firma Betafence, tevens aan Resistor en Panofor van de firma Kopal. Deze hekwerken worden vooral geproduceerd voor de Belgische markt. BetaMount werd dan ook speciaal ontwikkeld in samenwerking met de beheermaatschappij van het Belgische hoogspanningsnetwerk: Elia Asset NV. BetaMount wordt geleverd met een razendsnelle tweetalige boormal en kan in elke huisstijl, kleur, of afwerking worden uitgevoerd.

Parlez-vous français? Aucun problème, nous parlons français aussi! Appelez-nous ou envoyez nous un courriel.

6,95

Per klem, 250 klemmen in een enkele order, incl. montagemateriaal, excl. BTW en verzenden

Sponsorbolt-BetaMount-impressie

Materiaal van de BetaMount informatieborden klem

BetaMount klemmen worden standaard vervaardigd van licht maar degelijk Europees verzinkt staal. BetaMount wordt zo goed als onzichtbaar aan de binnenzijde van het hek gemonteerd, en is dusdanig ontworpen dat de klem en zijn montagedelen tijdens montage niet achter het hek kunnen vallen. Anders dan ZMount monteer je BetaMount altijd vanaf zichtzijde, omlopen is niet nodig. BetaMount klemmen hebben een materiaaldikte van 1.5 mm, en doen net als alle andere Sponsorbolt klemmen geheel geluidsarm hun werk. Elke BetaMount klem bezit de juiste afwateringseigenschappen, en kan met de hand worden bijgesteld zonder zijn klemkracht te verliezen.

BetaMount op het Securifor hekwerk bevestig je met een licht-voelbare 'klik', dan weet je zeker dat BetaMount onwrikbaar bevestigd is. En, BetaMount past zelfs op het Securifor 'anti-grinding' hekwerk, speciale torques bieden we daarvoor aan.
BetaMount wordt uitsluitend geleverd in een enkele order van minimaal 250 klemmen.
Meer weten? Download de speciale BetaMount brochure, aussi disponible en français.


Bijzondere informatieborden klem

Standaard worden BetaMount klemmen in verzinkt staal geleverd, maar vanwege hun speciale toepassing - bijvoorbeeld op locaties met een zeer hoog veiligheidsniveau - zijn ze in vele uitvoeringen leverbaar. We kunnen BetaMount voorzien van speciale coatings, en dankzij onze innovatieve reproductietechnieken leveren we BetaMount in elke gewenste huisstijl en kleur, zelfs kan iedere klem per exemplaar een chronologisch afwijkende bedrukking krijgen, noodzakelijk voor de montage van waarschuwingsborden aan diverse - vaak streng beveiligde hekwerken op bijvoorbeeld kritische veiligheidslocaties zoals gevangenissen of militaire terreinen.

 

Schroefdraadborging van de BetaMount klem

Tegen meerprijs kunnen we BetaMount klem voorzien van torques die vooraf omhullen met onze slimme - in eigen huis ontwikkelde - rood gekleurde schroefdraad borging. Huh? Rood? Schroefdraadborging is toch meestal blauw? Dat klopt. Maar onze schroefdraadborging is UV uithardend en in combinatie met die zo typische rode kleur ontstaat een unieke eigenschap die zich perfect leent voor borging tegen atmosferische vibraties. Meer mogen we over onze schroefdraadborging helaas niet vertellen, dat is ons keukengeheim.
Sponsorbolt schroefdraadborging wordt door ons voorafgaand aan het montageproces aangebracht op de te leveren torques. Zo houden jullie je handen vrij voor het snel en gemakkelijk ophangen van reclameborden, informatieborden, en waarschuwingsborden. Onze torques met schroefdraadborging zijn meerdere keren te gebruiken.


 

BetaMount montage template

BetaMount informatiebord klemmen worden geleverd met een zeer vernuftig tweetalig montage template, dat ook nog eens geheel watervast is. Je schuift het montage template snel op de juiste plaats op je bord, je ziet direct hoe dat moet. Montage gaten boren, en ophangen maar, want dankzij de klem z'n geïntegreerde fixatiemogelijkheid, heb je verder alleen de meegeleverde torques nodig om het bord op te hangen. Altijd recht, en altijd in de juiste lijn, op elk formaat bord. Mal beschadigd? Of graag een mal extra? Hier bestel je ze snel. Vous voudriez commander des gabarits en plus? Ils sont aussi disponible en français.


BetaMount Experience Box

BetaMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze BetaMount Experience Box opgestuurd. De BetaMount Experience Box is net als alle andere Sponsorbolt Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 informatiebord op. Zo toon je directie en bestuur direct hoe degelijk en eenvoudig BetaMount klemmen werken. De BetaMount Experience Box bestel je eenvoudig door ons te contacteren, via telefoon of email. Omdat BetaMount een product op aanmaak is, is de BetaMount Experience Box helaas niet altijd direct beschikbaar in de door jou gewenste hoeveelheden.

Parlez-vous français? Aucun problème, nous parlons français aussi! Appelez-nous ou envoyez nous un courriel.

Sponsorbolt-Experience-BetaMount
Sponsorbolt-BetaMount-brochure-NL
Sponsorbolt-BetaMount-brochure-FR