Specials

Sponsorbolt kan natuurlijk veel meer dan alleen dubbelstaafmat hekken bedienen. Vertel ons de afrasteringssoort die u hebt, en wij vinden een oplossing. Zo zijn we nu bezig om een betere en vooral nettere montage van reclamedoeken langs tennisbanen te maken. We houden je op de hoogte!
 

Bijzondere montage van sponsorborden

Experience Box

Als je niet helemaal zeker bent of Sponsorbolt op dit moment iets voor jullie vereniging is, dan hebben we nòg iets moois; de Experience Box. Met de Experience Box koop je tegen een kleine vergoeding een doosje van 6 klemmen waarmee je de meest gangbare sponsorbord diameters op alle dubbelstaafmat hekwerken klemt. Zo kun je ons systeem eerst eens even rustig uitproberen, of iets nieuws proberen. De Experience Box is binnenkort verkrijgbaar voor elk Sponsorbolt product.


Poedercoaten

Standaard wordt elk Sponsorbolt product verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de verzinklaag maakt tevens het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglanzend zilver.

Maar, op bestelling is er veel meer mogelijk. Zo kunnen we al onze producten ook in RVS (roestvrij staal) leveren, tegen meerprijs uiteraard. Tevens kunnen onze producten in elke RAL kleur worden gepoedercoat; een procede waarbij de laklaag op het productmateriaal wordt gebrand,. Jullie hebben een zwarte dubbelstaafmat afrasting? Dan biedt Sponsorbolt jullie natuurlijk de mogelijkheid om zwarte Sponsorbolt klemmen te bestellen.

 

 

Sponsorbolt en bedrijventerreinen

Sponsorbolt levert voornamelijk aan sportbedrijven, dat is waar. Maar, ook vanuit het bedrijfsleven is er belangstelling voor Sponsorbolt. Want, als jullie een dubbelstaafmat hekwerk op jullie terrein hebben staan, dan heb je met Sponsorbolt een uiterst efficiënte manier te pakken om bijvoorbeeld je parkeerplaats van zichtbedekking te voorzien, al dan niet voorzien van print of reclame.


Showveld Deventer

Of wil je eerst zien hoe jouw Sponsorbolt systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.Whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je sponsorbordenbeleid zo slim en consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-symbool

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

Naar de bestelmodule

Sponsorbolt-Cargobox-Landscape