Sponsorbolt logo header
Shop
Shop (0)
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Wij werken aan deze website. Sorry voor het ongemak.

LightMount reclamebord klemmen zijn uitsluitend bedoeld voor toepassing op gaas, ook wel 'harmonicagaas' genoemd. Dit soort gaas zien we vaker langs golf- en tennisbanen of langs landelijk gelegen hockyvelden. Met LightMount klem je borden tot en met 6 mm dikte. Wil je dikkere borden ophangen? Neem dan contact met ons op, want onze klem kan dat wel, maar kan je hekwerk dat ook?.... LightMount is toepasbaar op zowel 40 mm als 50 mm gaas, op zowel 3.1 als op 3.8 mm draad.
LightMount kan elke reclamebord hoogtemaat aan, LightMount werkt snel en uiterst doeltreffend.

Reclameborden ophangen met LightMount

Materiaal

LightMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees staal. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die standaard prachtig meekleurt met standaard verzinkte gaas hekwerken terwijl het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. LightMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 1 mm, ze zijn super licht, maar genereren toch voldoende klemkracht om elk bord gezekerd op zijn plaats te houden.Zelfstellende klemhoogte

LightMount klemmen bezitten een zelfstellende klemhoogte, LightMount maakt daarbij dankbaar gebruik van de zo kenmerkende vorm van tuingaas. Deze eigenschap wordt direct duidelijk als je LightMount aan het werk ziet. LightMount maakt van je velden en terreinen een fatsoenlijk ogend geheel, je sponsors komen met LightMount altijd netjes voor de dag. Bijzondere eigenschap van de combinatie van LightMount met gaas is dat beide - net als met RoundMount - in staat zijn je borden vóór de hekwerkstaanders te plaatsen. Op deze manier kunnen bordprints over de gehele lengte worden weergegeven zonder dat ze onderbroken worden door de hekwerkstaanders. Anders dan RoundMount is LightMount afhankelijk van de draagsterkte van het gaas waarop het geklemd wordt.


Sleepogen

Omdat de LightMount klem voorzien is van 2 zogenaamde 'sleepogen' kun je LightMount klemmen in het gaas hangen zonder ze te fixeren! Dit is handig als je bijvoorbeeld de eerste klem plaatst; die houdt zichzelf op z'n plek, en dus kun jij je bord zonder moeite in de klem zetten! De sleepogen zijn dusdanig vormgegeven dat ze gemakkelijk in het gaas hangen, om ze er ook net zo gemakkelijk weer uit te halen als je dat wenst. Dankzij deze 'sleepogen' kan LightMount in zowel een 40 mm en aan een 50 mm maas gaas worden gehangen. Dankzij deze sleepogen kan LightMount aan 3.1 mm als aan een 3.8 mm draad worden gehangen.


 

Hexasluiting

Net als RoundMount is ook LightMount uitgerust met een door ons ontworpen 'hexasluiting'. Werken met de Sponsorbolt hexasluiting betekent razendsnelle montage van de klem op elke hoogte die je wenst.Experience Box


Ook LightMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden service bedrag krijg je onze zogenaamde 'Experience Box' opgestuurd. De LightMount Experience Box is net als alle andere Experience Boxen een absolute 'beauty' om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 reclamebord op. Zo toon je jullie sponsorcommissie of bestuur eenvoudig hoe geweldig LightMount voor jullie sponsors kan werken. De LightMount Experience Box bestel je hier.Showveld Deventer

Wil je zien hoe je LightMount zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld voor LightMount ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Overijssel, in een van de mooiste provincies van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan meer voordeel, gemak, en een slimme kijk op de toekomst? Download dan nu ons gratis whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclamebordenbeleid zo gemakkelijk, zo voordelig, en zo duurzaam mogelijk inricht.

Download hier de gebruiksaanwijzing van LightMount

€ 3,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-ZMount