Bel ons nu:  + 31 252-683300

Sponsorbolt logo header
Sponsorbolt-WHSports-Logo

Ophangen van 'H21' reclameborden aan ieder dubbelstaafmat hekwerk

Het CMount reclamebord ophangsysteem is het meest gemakkelijk - het meest luxe zo je wilt - van alle Sponsorbolt producten. Met CMount zet je je reclameborden bijvoorbeeld automatisch op hoogte omdat CMount de H21 standaard voor reclameborden volgt. Zo monteer je al je reclameborden, aan al je dubbelstaafmat hekken, rond al je velden, zelfs in je eentje, zonder moeite.

CMount reclamebord ophangsysteem

Materiaal

CMount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Het staal is voorzien van een geavanceerde zinklaag die opzettelijk bedoeld is om mee te kleuren met standaard dubbelstaafmat hekwerken - op dusdanige wijze dat het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. CMount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm, ze zijn om die reden niet te zwaar en kunnen toch voldoende klemkracht genereren om elk bord gezekerd op zijn plaats te houden.


Verzinkt

Standaard wordt het CMount reclamebord ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver. Door opzettelijke corrodering nemen onze producten na verloop van tijd de kleur aan van het verzinkte hekwerk waarop het Sponsorbolt product wordt gemonteerd en lijkt het op dat moment deel uit te maken van het hekwerk zelf. Mooi!
 

 

CMount EXT

Om zoveel mogelijk reclamebord formaten op zoveel mogelijk soorten dubbelstaafmat hekwerken te kunnen monteren hebben we naast de CMount klem een speciale variant van dit type: CMount EXT. CMount EXT is weliswaar een CMount klem maar z'n klembek is een fractie groter dan standaard CMount. Dankzij CMount EXT kun je sponsorborden t/m 8 mm dik op de dikste dubbelstaafmat hekken klemmen. Verder werkt CMount EXT hetzelfde als de standaard CMount klem, en ook de prijs voor CMount EXT is gelijk aan die van de standaard variant.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe je Sponsorbolt systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.


Whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je reclameborden beleid zo slim en zo consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

€ 4,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-howto-video-CMount
Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-CMount
Sponsorbolt-reclamebord-ophangsysteem-CMount