C-Mount

Het C-Mount reclameborden ophangsysteem is het meest gemakkelijk - het meest luxe zo je wilt - van alle Sponsorbolt producten.  Zo zet je met C-Mount je sponsorborden bijvoorbeeld automatisch op hoogte. Dat spaart je gesleep en gedoe en zo kun je in je eentje heel gemakkelijk al je sponsorborden aan al je dubbelstaafmat hekken rond je gehele veld monteren.

C-Mount reclameborden ophangsysteem

Materiaal

C-Mount klemmen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Het staal is voorzien van een geavanceerde zinklaag die opzettelijk bedoeld is om mee te kleuren met standaard dubbelstaafmat hekwerken - op dusdanige wijze dat het staal onder de zinklaag toch tegen roestvorming wordt beschemd. C-Mount reclamebord klemmen hebben een materiaaldikte van 3 mm, ze zijn om die reden niet te zwaar en kunnen toch voldoende klemkracht genereren om elk bord gezekerd op zijn plaats te houden.


Verzinkt

Standaard worden C-Mount sponsorbord ophangsystemen verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt tevens het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver. Door opzettelijke corrodering nemen onze producten na verloop van tijd automatisch de kleur aan van het verzinkte hekwerk waarop het Sponsorbolt product wordt gemonteerd en lijken ze op dat moment deel uit te maken van het hekwerk zelf. Erg mooi!
 

 

C-Mount EXT

Om zoveel mogelijk sponsorbordformaten op zoveel mogelijk soorten dubbelstaafmat hekwerken te kunnen monteren hebben we naast de C-Mount klem een speciale variant van dit type: C-Mount EXT. C-Mount EXT is weliswaar een C-Mount klem maar z'n klembek is een fractie groter dan standaard C-Mount. Dankzij C-Mount EXT kun je sponsorborden t/m 8 mm dik op de dikste dubbelstaafmat hekken klemmen. Verder werkt C-Mount EXT hetzelfde als de standaard C-Mount klem, en ook de prijs voor C-Mount EXT is gelijk aan die van de standaard variant.


Showveld Deventer

Wil je zien hoe je Sponsorbolt systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.Whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu ons whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je sponsorbordenbeleid zo slim en zo 
consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

Sponsorbolt-CMount-Landscape
Sponsorbolt-dubbelstaafmat-symbool

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

€ 4,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.