Winkelwagen (0)
W&H Sports logo

• Reclameborden ophangen  •  Experience Box  •  Dubbelstaafmat  •  Informatie  •  Shop

BetaMount, informatieborden ophangen aan 4 soorten hekwerken

Sponsorbolt-RoundMount-packshot

Met een enkele BetaMount klem hang je elk formaat informatiebord aan maar liefst 4 soorten hekwerken: aan Securifor en Nylofor van de firma Betafence, tevens aan Resistor en Panofor van de firma Kopal. Deze hekwerken worden vooral geproduceerd voor de Belgische markt. BetaMount werd dan ook speciaal ontwikkeld in samenwerking met de beheermaatschappij van het Belgische hoogspanningsnetwerk: Elia Asset NV. BetaMount wordt geleverd met een razendsnelle tweetalige boormal en kan in elke huisstijl, kleur, en afwerking worden uitgevoerd.

Parlez-vous français? Aucun problème, nous parlons francais aussi! Appelez-nous ou envoyez nous un courriel.

Op aanvraag

Vanaf prijs per klem, 50 klemmen in een doos, incl. montagemateriaal

Téléchargez le manuel d'utilisation de BetaMount en francais ici (exemple uniquement)

Materiaal

BetaMount klemmen worden vrijwel zonder uitzondering vervaardigd van licht maar degelijk Europees RVS/inox staal. BetaMount wordt zo goed als onzichtbaar aan de binnenzijde van het hek gemonteerd, en is dusdanig ontworpen dat de klem en zijn montagedelen tijdens montage niet achter het hek kunnen vallen. BetaMount monteer je altijd vanaf zichtzijde, omlopen is niet nodig. BetaMount klemmen hebben een materiaaldikte van 1.5 mm, en doen net als alle andere Sponsorbolt klemmen geheel geluidsarm hun werk. Elke BetaMount klem bezit de juiste afwateringseigenschappen, en kan met de hand worden bijgesteld zonder zijn klemkracht te verliezen.
BetaMount op het Securifor hekwerk bevestig je met een licht-voelbare 'klik', dan weet je zeker dat BetaMount onwrikbaar bevestigd is. En, BetaMount past ook op het Securifor 'anti-grinding' hekwerk, speciale torques kunnen we daarvoor meeleveren.
BetaMount wordt uitsluitend geleverd van minimaal 500 exemplaren in een enkele order.


Specials

Standaard worden BetaMount klemmen in inox staal geleverd, maar vanwege hun speciale toepassing - bijvoorbeeld op locaties met een zeer hoog veiligheidsniveau - zijn ze in vele uitvoeringen leverbaar. We kunnen BetaMount voorzien van speciale coatings, en dankzij onze innovatieve reproductietechnieken leveren we BetaMount in elke gewenste huisstijl en kleur, zelfs kan iedere klem per exemplaar een afwijkende bedrukking krijgen, noodzakelijk op bijvoorbeeld kritische veiligheidslocaties zoals gevangenissen of militaire terreinen.

 

Schroefdraadborging

Tegen geringe meeprijs kunnen we BetaMount torques voorzien van onze slimme - in eigen huis ontwikkelde - rood gekleurde schroefdraad borging. Huh? Rood? Schroefdraadborging is toch meestal blauw? Dat klopt. Maar onze schroefdraadborging is UV uithardend en in combinatie met de rode kleur ontstaat daardoor een unieke eigenschap die zich perfect leent voor borging tegen atmosferische vibraties. Meer mogen we over onze schroefdraadborging helaas niet vertellen, de rest is ons keukengeheim.
Sponsorbolt schroefdraadborging wordt door ons aangebracht op de te leveren torques, zo hou je je handen vrij voor snel en gemakkelijk montage werk. Onze torques met schroefdraadborging zijn meerdere malen te gebruiken.


 

BetaMount montage template

BetaMount klemmen worden geleverd met een zeer vernuftig tweetalig montage template, dat ook nog eens geheel watervast is. Je schuift het montage template snel op de juiste plaats op je bord, je ziet direct hoe dat moet. Montage gat boren, en ophangen maar, want dankzij de klem z'n geintegreerde fixatiemogelijkheid, heb je verder alleen de meegeleverde torques nodig om het bord op te hangen. Altijd recht, en altijd in de juiste lijn, op elk formaat bord.


Experience Box

BetaMount klemmen kun je eerst proberen. Voor een bescheiden aanschafbedrag krijg je onze BetaMount 'Experience Box' opgestuurd. De BetaMount Experience Box is net als alle andere Sponsorbolt Experience Boxen een genot om mee te werken. Met elke Experience Box hang je in ieder geval 1 informatiebord op. Zo toon je directie en bestuur direct hoe degelijk en eenvoudig BetaMount klemmen werken. De BetaMount Experience Box bestel je eenvoudig door ons te contacteren, via telefoon of email.
Parlez-vous français? Aucun problème, nous parlons francais aussi! Appelez-nous ou envoyez nous un courriel.

Sponsorbolt-brochure-cover
Sponsorbolt-brochure-cover